Tribina: F1puls podcast #16

Izdvojeno

Pulsmedia portal

Prije 8 mjeseci 1 min 15 komentara

Odgovor

15 komentara

  1. Honda
    blown diffuser Prikaži

    Jako dobar podcast, šteta što nakon svake utrke nema ovako nešto slično da se odmah prokomentira + live chat.

    https://www.oe24.at/sport/motorsport/formel1/marko-ueber-perez-er-braucht-teamwechsel/571859755



    1
    0

    1
  2. Audi
    Alonso1983 Prikaži

    Ja ću se osvrnuti na ovaj dio oko Leclerca i šefa ekipe i tko bi što i kuda trebao smjestiti. Ajmo redom od dolaska u Ferrari. Koliko je Ferrari prosuo svojim šlamperajem i nepouzdanošću čovjeku bodova pobijeda itd? Nije ni Leclerc startao u Monaco jer Ferrari nije otkrio problem na mjenjaču. Sainz je pomjerao na kočenju na monzi što je ujedno izazvalo onakav lock up. I Sainz je bio taj koji je išao šire prema Leclercu na izlazsku iz prve sikane krug ili dva ranije. Na kraju balade i da skratim priču. Taman da je napuco Lecerc Sainza nebi se ništa dogodilo što već u toj ekipi nije viđeno kao npr u Brazilu između Vettela i Leclerca ili u Austriji a i jedan i drugi su imali zasluge. I opet to nemjenja činjenicu da im je sam Ferrari svojim glupostima izbio tonu bodova. Ferrari je tu da se bori za pobijede a ne druga treca četvrta mjesta u konstruktorima. Za ekipu kao Ferrari biti drugi je samo prvi među luzerima. Njihov cilj je tron a ovo ostalo je samo veći kolač u fondu nagrada i ništa vise. Isto tako kad se spominje da je Sainz ispred unatoč dns, Leclerc je odustao na prvon utrci sa p3 (15bodova) iduću utrku odmah dobio kaznu i završio iza Sainza, a u trećoj ispao iz utrke na startu gdje ga je Stroll izvrtio i poslao u pjesak. Tako da je već nakon tri utrke razlika bila poveća. Ako se nešto komentira onda treba spomenuti sve što ide u korist nekome ali i druge stvari koje su dovele do toga. Na kraju Sainza svi podcjenjuju pa čak i pomalo vi u studiju. Netko tko dobije Leclerca i Norisa dva puta je netko tko zaslužuje malo veći kredit. Dečko jednostavno nema reputaciju kao neki drugi ali brzinu ima. Evo po meni G.Russel je ove godine baš podbacio kad je u Mercedesu iza oba vozača Ferrarija .



    6
    5

    1
  3. Flavio Briatore
    Unwoken European Prikaži

    Minus za sprdanje sa Slaven Belupom. Plus za sprdanje s Veljačom i fem propagandom.



    3
    3

    0
  4. Fernando Alonso
    junior Prikaži

    Jao da mi je vidit intervju Vetme i Alonsa



    4
    3

    1
    • Stefan Bellof
      pigmalion Prikaži

      Dao bih svoje 15-godišnje radno mjesto za taj događaj: Vetma – Alonso; oči u oči.



      8
      7

      1
      • Fernando Alonso
        junior Prikaži

        Hahahaahahahahaha
        Nikad mi ne dosadi ta posebna ljubav



        5
        4

        1
        • Stefan Bellof
          pigmalion Prikaži

          Bit’ ću korektan. Kada bih dizao sidro na sadašnjem radnom mjestu, osigurao bih si novo radno mjesto. Doduše, imam planove za novi posao, ali to je sada već ozbiljna stvar i nije za javnost.
          No. što se tiče naše šale,….bilo bi zanimljivo kada bi se to potrefilo sa, recimo, GOTOVO NEMOGUĆIM intervjuom….. Ante – Ferdo.



          3
          2

          1
  5. Max Verstappen 1
    vlado Pretplatnik Prikaži

    Iz ovoga podcasta sam izvukao da Ante ne voli pcele pa mozda med. :D Ljepo je bilo svjedociti da se idole ne brane bez obzira na sve sto oni rade. Plus Anti.

    P.S nista protiv pcela!

    P.S, P.S Alonso je moguc, povezati se sa lap 76, Hasan Bratic je prijatelj navedenom. A moze i Blazicko povuci neke kontakte… Samo je pitanje volje. A ovdje mi apsolutno zasluzujemo tako nesto. Ako meni Prost moze cestitati dan rodjenja…

    Ekipa trgnite se.



    1
    0

    1
  6. Racing Point
    BatteryVolttas Prikaži

    Upravo sam pogledao podcast… Ante je doktor a ova dvojica sugovornika mu nisu dorasli.. sorry momci,ali nepripremljeni ste i neupućeni te ne poznate povijest F1..
    Ne sjećate se ni dal je Alonso imao sudar sa Lewisom u SPA ove sezone ili prošle sezone dok je vozio Alpinu.. katastrofa.. ali.. Ante, najbolji si !
    Da sam žensko, bio bi moj tip.. samo naprijed !



    2
    -1

    3

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.