Tsunoda se nada boljoj formi u Mađarskoj, Ricciardo očekuje izazovan vikend

Izdvojeno

Lovro Andraka

Prije 11 mjeseci 2 min 0 komentara

AlphaTauri u vikend ulazi s jednim novim vozačem, a glavni cilj obojici vozača bit će dodati pokoji bod njihovom siromašnom saldu koji zasad iznosi samo dva boda.

Yuki Tsunoda donio je bodove drugoj Red Bullovoj momčadi desetim mjestima na trećoj i četvrtoj utrci sezone u Australiji i Azerbajdžanu, a još je triput u uvodnih pet utrka bio 11., nadomak bodovima. Od tada je AlphaTaurijeva forma u padu, no Tsunoda se nada da će Hungaroring bolje odgovarati njihovom bolidu:

“U Mađarskoj se nadam boljoj situaciji s obzirom na veći broj sporih zavoja u kojima smo na prijašnjim utrkama bili prilično dobri. Nadam se da će funkcionirati.”

U drugom će bolidu od ovog vikenda umjesto Nycka de Vriesa sjediti Daniel Ricciardo koji je svjestan da će AT04 biti izazovniji bolid od dominantnog RB19 kojeg je imao priliku isprobati u Silverstoneu i s kojim je nakon nekoliko krugova već imao vrijeme koje bi mu donijelo prvi startni red na netom prije održanoj VN Velike Britanije.

“Kad sam vozio Red Bull na testiranju guma u Silverstoneu prošlog tjedna sve se činilo vrlo normalnim.”

“AlphaTaurijev bolid će biti takav kakav je. Vozit ću ga i raditi s time što imam.”

“Ne želim imati previše pretpostavki o bolidu. Ako to bude bolid koji će mi dati balansiran osjećaj, to je nešto s čim mogu raditi. Bit će izazov uskočiti i krenuti s poslom, ali uzbuđen sam oko toga.”

“Veselim se razvijanju bolida, korištenju svog iskustva i što se tiče Budimpešte, zabavi te pokušaju da više koristim desnu nego lijevu nogu!”

“Ritam je ključan za ovu stazu, puno zavoja se nadovezuje i ako je bolid balansiran, možete se dobro zabaviti.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.