Wolff: Gunther Steiner se ne bi ponašao prema Micku kako se ponašao da je Michael bio uz Micka

Izdvojeno

Ante Maras

Prije 1 godinu 2 min 27 komentara

Nakon što ga je Haas na kraju 2022. godine zamijenio iskusnim sunarodnjakom Nicom Hulkenbergom, Mick Schumacher je utočište za 2023. godinu pronašao u Mercedes AMG Petronas Formula 1 momčadi kao testni i rezervni vozač u nadi da će mu to otvoriti potencijalna trkaća mjesta u 2024. godini. Nico Hulkenberg trenutno odrađuje jako dobar posao te se nalazi na 9. mjestu u poretku sa 6 bodova, dok s druge strane, Micka smo dosad mogli vidjeti na trkaćim vikendima samo uz Tota Wolffa. No ako se nešto ozbiljno dogodi Georgeu Russellu ili Lewisu Hamiltonu, Totu je Mick Schumacher prvi izbor:

“Ako jedan od naših vozača dobije covid ili se ozlijedi, Mick će biti u bolidu. Točka, kraj rasprave”, rekao je Wolff za švicarske novine Blick.

Kako ne bi čekao na navedeno, Mercedes se već bacio na posao da Mick dobije ponešto kilometara ove sezone.

“Pokušavamo pripremiti stari bolid za njega što je prije moguće.”

Također se osvrnuo na ne baš lijep odnos Gunthera Steinera, šefa mommčadi Haas, prema Micku Schumacheru tijekom stinta mladog Nijemca u američkoj momčadi, aludirajući na odsutnost Mickovog oca Michaela Schumachera, sedmerostrukog svjetskog prvaka Formule 1.

“Mogu samo reći da Mickovi roditelji nisu ništa loše učinili po pitanju odgoja. Da ga je Michael pratio tijekom dvije sezone u Haasu, Gunther se ne bi usudio ponašati prema Micku kako se ponašao.”

Podsjetimo, Michael Schumacher je krajem 2013. godine stradao na skijanju u Francuskoj te njegov oporavak traje i danas, s jako malo informacija koje izlaze u javnost o napretku njegovog oporavka.


Odgovor

27 komentara

  1. Max Verstappen 1
    vlado Pretplatnik Prikaži

    Svaka čast, Toto.

    Vjerujem da mu je bolje u Mercedesu kao treći vozač nego u Hasu kao vreca za udaranje.



    23
    22

    1
    • Nelson Piquet
      graho Donator Prikaži

      Pa realno. Vidim neki pišu da nije opravdao neko “ulaganje”… Koliko je to HAAS uložio u Micka? Momak ima prezime Schumacher, prezime koje nešto znači u F1, za razliku od imena HAAS koje je tu manje od 10 godina. A o Steineru se ne treba ni pisati. Lik je idiot, i najgori TP trenutno. Više je novca direktno i indirektno donio Mick u HAAS, nego što je štete napravio. Jebote držali su Groznog u timu 5 sezona, lika koji se spucao u zid za vrijeme SC?!?!?! U svakom slučaju Mick se spasio, a uz malo sriće možda ga kroz godinu dve opet vidimo na gridu.



      11
      10

      1
      • Max Verstappen 1
        vlado Pretplatnik Prikaži

        Ulagali su znas sta… Nema ih pas za sto ugristi. On djeluje kao velika sirovina.
        A Toto dobro kaze da mali ne bi tako bio tretiran da je stari uz njega. Toto je sacuvao veliko prezime i hvala mu na tome.
        Tko zna sto buducnost donosi i koliko je Mick ustvari dobar. Kada si u Hasu jedna sretna utrka i zavrsis 10 bodova ispred kolege.



        3
        3

        0
  2. Carlos Sainz 55
    Tudum Donator Prikaži

    Mick je dobio priliku koju nije iskoristio.
    Nema tu potencijala na vidiku zbog kojeg bi ga se isplatilo čekati i koji bi opravdao sve razlupane bolide.
    Toto laprda.
    Siguran sam da se Lewis sutra umirovi da Mick ne bi prismrdio drugom sjedalu u Mercedesu.



    5
    -12

    17
    • Nigel Mansell
      drv Prikaži

      Zapravo, ja mislim da bi Mick bio glavni konkurent za njegovo sjedalo.
      Zašto?
      Russel je pokazao da je jako dobar, moguće i bolji od Hamiltona (diskutabilno ali ok).
      Mick je pokazao da je ok vozač, da nije buntovnik.
      Obadva su marketinški potencijal i ljubimci publike, a pokrivaju različita tržišta i različitu publiku.
      Russel – vozač br.1
      Mick – vozač br.2 – wingman
      To je sve što Mercedesu treba (uz top bolid).



      11
      11

      0
  3. Flavio Briatore
    Unwoken European Prikaži

    Mora se priznati da Mick nije mogao pratiti Kevina, a kad je mogao onda je napravio udes.



    3
    -3

    6
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži

      A kad nije bilo to onda ga je sje.. Hass ili kvar. Ne kužim zašto ljudi idu ono gdje većina tuda i ja. Da je Mick neki ogromni talent, nije. Mogao je bolje, no realno bilo je i daleko gorih vozača pa su dobili priliku. Mick kad je imao priliku za neke bodove Hads bi mu to sje.. nekom glupom strategijom ili bi imao kvar. Je se slupao no nista manje ni vise nego “crashstapen” u početku karijere. Mnogi zaborajvljau ono sto je bilo jučer a pogotovo od prije par godina. Leclerc i Max su napravili sranja al pari Micku ako ne i više. Da je dobio tim kao RB za početak sa kako spada podrškom vjerujem da bi bio kud i kamo bolji. Koliko znači podrška tima? Pa jedan četverostruki prvak je sa Leclercom prvu sezonu bio podjednak a iduće godine truba. Sjetite se kad se Kimi klao sa Lotusom za lovu i bio redovito bolji od kolege . Nakon objave da odlazi u Ferrari odjednom je Grosjean bio brži. Ako momcad gura jednog vozača a drugi služi kao martinela, barikada za druge ili da pomogne kolegi ponekad taj nikako ne može biti dobar kao onaj drugi pogotovo ako pričamo o početniku. Mick nije vansrijski talent no zaslužio je barem poštenu priliku i bolji tretman.



      24
      24

      0
      • Renault
        zd1400rt Prikaži

        Je Max i Leclerc su radili greške kao i masu drugih velikih imena u F1, ali pored tih grešaka bi pokazali nešto ekstra kada bi u lošijoj momčadi napravili nad prosječni rezultat što kod Micka nije bio slučaj.
        Nije Mick jedini prema kome se loše odnosilo.



        5
        3

        2
        • Ayrton Senna
          OffLiberyMedia Prikaži

          Max je bio bezobrazan, radio je te stvari namjerno jer eto “može mu se”, bio je klasicno derište, ali je bio brz. Mick je radio što je radio jer nije mogao upravljati bolid u pojedinim situacijama.



          3
          2

          1
        • Marlboro
          AMG Donator Prikaži

          Max je baš zbog toga i stekao reputaciju da je “brz” jer su se drugi “sklanjali”

          Na kraju se ispostavilo da je stvarno brz, isplatilo mu se to bahato ponašanje…

          Za Mickovo napustanje je najvise kriv Ferrari, ili on što ih se kasno odrekao. Mogao je sigurno naći neku ekipu da je o tome razmišljao na vrijeme , no vjerojatno više zbog prezimena nego talenta.



          5
          4

          1
      • Honda
        zekohonda Donator Prikaži

        mick se više puta slupao nego max u prve dvije godine u f1. i puno više štete napravio.



        2
        -2

        4
        • Audi
          Alonso1983 Prikaži

          Pa sve je to diskutabilno. Budimo realni koliko su puta bježali Lewis Vettel Kimi od Maxa ili kocili da se ne sudare i time izbjegli kontakte sa njime koji bi rezurtirali drasticnim sudarima. Npr prvo mi na pamet pada kada se Max ubacio pred Kimija tik pred obilazak na ravnici na spa . Izmjene smjerova na kočenjima itd. Max je hrpu puta prosao bez posljedica pa se toliko nije pričalo o tome kao i zbog sudaranja sa timskim kolegom. Isto je radio i Leclerc. No jbg oni su pokazali brzinu pa im je donekle opravdano i sutilo se na to dok se Micku brojao svaki krivi korak i imam dojam da su mnogi to jedva dočekali jer je tata bio trn u oku a posebice birtanskoj masineriji. Moje mišljenje je da su njemu posvetili imalo pažnje kao Kevinu da bi oni bili puno bliže jedan drugome. Naravno to ne mjenja činjenicu da je to ukupno gledano malo jer bi Kevina vjerovatno Max Lec Russ itd naprašili. To mi je isto kao kada igraču u nogometu daješ minute na kapalju i kažeš da je pokazao malo.



          7
          7

          0
        • David Croft
          Frantic Donator Prikaži

          ….jer je tata bio trn u oku….

          Ovo mnoge boli i dan danas.
          Kako bi internet ratnici popularno rekli “nabio im čovjek komplekse”….

          Momku je prezime više odmoglo nego što je pomoglo, barem što se tiče utrkivanja.
          Sa 10-12 godina se “morao” takmičiti pod maminim djevojačkim prezimenom.
          Da ne govorim o tome koliko je breme na leđima Micku bilo prezime, jer su “svi” od njega očekivali, ono, možda ne 7 titula, ali barem 2-3. A sve to je, od pionirskih kategorija do seniorskih, morao odrađivati bez podrške oca.
          Navode tipa da je osvojio F3 i F2 “zbog prezimena” ne bi komentarisao.

          Reći da Kevin “pomeo pod sa njim” (još jedna česta internetska poštapalica), uz odnos 9:6 (ili 10:6) za Micka, u trkama u kojima su obojica završili, uz sve gluposti koje mu je priredila ekipa (strategije, same nespretne i spore promjene guma,….), kvarove, može reći neko ko površno prati F1 ili je troller ili hejter (ali ne malog, već tate, odnosno samog prezimena).

          Da on nije očev nivo, to stoji. Da nije nivo Maxa, Leca, Russella… i to stoji. Da je polupao bolida i napravio štete, takođe stoji. Ali stoji i to da je prošle godine skoro pola grida pokazalo ili manje od Micka (Yuki mi prvi pada na pamet, itd…., Latifija ne treba ni pominjati), ili su bili tu negdje li-la sa Mickom, u 5 dkg što bi se reklo.
          A da ne govorimo o tome kakvi su sve klocevi vozili bolide F1, iako Mick ipak ne bi trebao uopšte u usporedbu sa takvima.



          8
          8

          0
        • Honda
          zekohonda Donator Prikaži

          yuki je (još) tu zbog honde i slabog rada rb akademije.
          mick je dobio nogu, ali nije njegova f1 karijera gotova.



          1
          1

          0
        • Honda
          zekohonda Donator Prikaži

          S racefansa:

          Steiner reveals cost of Schumacher’s crashes
          Haas dropped Schumacher at the end of the year due to concerns over the costs of his crashes over the course of the year. His position was in doubt following a heavy impact in qualifying at Jeddah and another substantial crash in Monaco.

          Late in the year Schumacher crashed again after leaving the pits to perform a practice start in wet conditions during first practice at Suzuka. In his forthcoming book, an extract of which was published last weekend by The Times, Steiner is quoted saying that crash alone cost the team $700,000 (£563,000).

          “It happened on the foking in-lap,” says Steiner in his book. “On the in-lap! Sure, it was very wet out there on the track, but nobody else managed to write off a car while they were driving back to the pits.

          “We lose a car after five minutes and now have to build another. I cannot have a driver who I am not confident can take a car around safely on a slow lap. It’s just foking ridiculous. How many people could we employ with $700,000?”



          1
          1

          0
  4. Renault
    zd1400rt Prikaži

    Toto je tako dobar i suosjećajan te su mu pravda i lijepo pe geste uvijek iznad posla i rezultata.
    To što je Grosjeanu dao priliku da se oprosti od F1 na jedan lijep način tako da je provozao Mercedesov bolid je gesta koja uvik izmami jednu suzu u oku.
    Bravo Toto, jak si (na riječima)

    Toto the merciful



    8
    7

    1
  5. F1puls Portal
    Testarossa Prikaži

    Na stranu sve ali Steiner je ozbiljan pajac i bandit. Za mene najlosiji TP na gridu. Netflix populista bez realnog pokrica u znanju. Bez rezultata u karijeri.



    12
    11

    1
  6. Mercedes
    Har Kl Donator Prikaži

    Steiner se ružno izrazio sa usporedbom šamaranje mrtvog konja.
    Ali činjenica je da Mick nije opravdao ulaganje Haasa u njega. Pored njega je KMag izgledao kao top klasa vozača.



    1
    -6

    7
  7. avalon Prikaži

    mick nije ispunija očekivanja haasa ? kevin je pored njega izgleda ka top klasa ? 13 bodova na kraju prvenstva je kevin ima više od micka . a haas je lani bija bolid za sredinu poredka ? da , kako ne . jedva su bili bolji ( za 2 boda) od AT , čak ih je i AM koji uopće nije bija dobar ostavija iza sebe 18 bodova . je li tim sje*a micku bar nekoliko bodova ? bi li se moglo reći da je 2022. micku bila prva pravija sezona haasu jer 2021. imali stari bolid iz 2020. sa kojim je kevin osvojia 1 , a grosjean 2 boda . i onda je sa takvim bolidom mick u svojoj rookie sezoni treba pokazat talent ?!?!?
    kevin je lani bljesnija u svojoj prvoj trci za haas kad je završija na P 5 , a kasnije se utopija u sivilo tima . mick je bljesnija u austriji kad je završija na P 6 pa se i on utopija u sivilo .
    niko ne obraća pažnju da je mick zapravo pobjedija kevina u trkama koje su oba ZAVRŠILI . omjer je bija 10 Vs 6 u korist micka ali šta mu je vridilo šta je ispred kevina završava npr u australiji , miamiu i , španjolskoj , mađarskoj , nizozemskoj , italiji , meksiku , abu dabiju kad su oba haasa bili van bodova ? michael je “kriv” šta se micka gleda na pogrešan način . sa haasom iz 2021. u svojoj prvoj sezoni mick je bija “uspješan” isto onoliko koliko i russell u svojoj prvoj sezoni williamsa . u svojoj drugoj sezoni je bija gledajući kroz bodove tek 4 boda u “minusu” u odnosu na russella kojem je to bila 3. sezona u willimsu . . williams iz 2019./20. je bija ista “kanta” ka haas iz 2021. pa je russell osvojia ito bodova ka i mick = NULA . 2021. je williams bija nešto bolji ( ka i haas 2022. ) pa je russell osvojia 16 bodova ali da nije bilo one “komične” trka u belgiji di je osvojia 9 bodova njegov saldo bi bija tek 7 , a mickov u 2022. 12 ;) zbod dobre “predstave” kad je u MB minja lewisa jednu trku se vidija potencijal GR . možda neku trku zbog problema nekog od vozača MB odvozi i mick pa i on pokaže potencijal .
    “Nico Hulkenberg trenutno odrađuje jako dobar posao te se nalazi na 9. mjestu u poretku sa 6 bodova” valjda je tako ako tako piše no zaboravlja se da rezultat između njega i kevina u trkama koje su oba ZAVRŠILA 2 Vs 0 u korist kevina , a ovih 6 osvojenih bodova hulkenberga su osmjeh sriće jer izgleda da se ne uzima u obzir odustajanja leclerca , russella i krš između gasly -a i ocona te kazna carlosa . bez ovih “događaja” hulkenberg bi sad ima NULA bodova , kevin tek 1 .
    može i ovako … u prvoj trci 2022. mick je završija na P 11, NH na istoj stazi ove sezone P 15 . vjerovatno bi bija bolje plasiran da nij ebilo kazne od 15 s . u saudi arabii lani mick je ima nesreću , NH je starta sa P 10 , završija na P 12 . ovu stku u australiji neću ni računat jer je plasman NH splet okolnosti . eto vozač sa 10 sezona i 180 + GP -a je započejaovu sezonu isto ka momčić 2022. sa tek sezonom iza sebe i sa odvoženo tek 22 GP – a .



    9
    8

    1
    • Mercedes
      Har Kl Donator Prikaži

      Pretpostavljam meni replika?
      Da su oni obojica mladići u istoj poziciji, onda bih se natezao oko statistike i dojma koji je od njih dvojice bio bolji. Nije stvar u tome ko je bio bolji, a KMag jeste bio bolji ako ništa onda po broju osvojenih bodova i po manjoj novčanoj šteti koju je napravio svom timu.
      Stvar je u tome što KMag nije trebao biti ni blizu Micka po rezultatima i dojmovima u utrci. KMag je ostao bez ugovora u F1 zbog svojih loših rezultata. Igrom slučaja ponovo se vratio u Haas, samo iz razloga što je bio jedino dostupno rješenje u tom trenutku i kao takav pobijedi Micka.
      Taj isti KMag se neće baš proslaviti ove sezone uz Hulka, a tad će se možda bolje vidjeti kako je to trebalo izgledati.



      1
      -1

      2
      • avalon Prikaži

        Har Kl … “Pretpostavljam meni replika?” tebi nego kome jer poznato je da ja nikad ne navedem kome repliciram , više volim onako “tajno” replicirat :) :):) nije stvar u tome ko je bija bolji nego u tome šta kevin nije treba bit ni blizu micku po rezultatima ?!?!?!? , a na osnovu čega ti i svi drugi to zaključujete ? na osnovu toga šta je mick ka rookie doša u olupinu od bolida istog onog sa kojim je kevin 2020. osvojia JEDAN bod ? znači mick sa sezonom i 22 odvožena GP – a je treba pomest kevina koji je prije povratka u F 1 odvozija 6 sezona , 119 GP – a
        “KMag je ostao bez ugovora u F1 zbog svojih loših rezultata. ” je li to onda kad su ga mailom iz McL koji je dobija na svoj rođendan odj*ali jer nisu bili zadovoljni šta je ka rookie završija sezonu “tek” 11. sa 55 bodova ? ili je to zbog loših rezultata u tada haasu sa kojimj je kevin 5 X starta sa P 5 + 2018./19. je u singapuru odvozija najbrži krug trke i ti krugovi uz jedan PP su jedini “uspjesi” haasa u 7 sezona , , a sve ih je ostvari kevin . 2019. haas je koliko toliko bija pa recimo solidan i kevin je osvojia 20 bodova , kolega grosjean tek 8 . 2020. je haas bija katastrofa od bolida i sa takvim bolidom teško da bi itko uradija puno više .
        a zašto se kevin ne bi proslavija uz hulkenberga ? šta je to hulkenberg uradija u svojoj F 1 karijeri osim šta drži neslavan rekord vozača za najveći broj startanja u karijeri u Formuli 1 bez pobjedničkog postolja no stačno ga se uzdizalo . i sad se nastavlja to uzdizanje jer eto ima 6 bodova posli 3 trke za haas , a bilo j ei ovacija” kad je sad u australiji Q završija ka 10. wowww kakvi doseg iskusnog NH . jbte , pa neiskusni mick je lani Q u špankolskoj završija na P 10 , kanadi na P 6 , austriji P 7 , nizozemskoj P 8 no niko ga nije “uzdiza” zar ne ? najbolji rezultat micka je P 6 u austriji kad je iza sebe ostavija norrisa , kolegu kevina , ricciarda , alonsa . od onih koji su odustali , a sigurno bi bili brži od micka su tek sainz i perez šta znači da bi u najgorem slučaju mick završija 8. prošlo je nezamječeno ali zato je bilo “ludilo” kad je australiju hulkenberg završija na P 7 samo… šta bi bilo da nisu odustali russell i leclerc , da se nisu sudarili ocon i gasly koji su bili ispred NH , da carlos nije dobija kaznu ? možda bi se desilo da bi sa P 10 na startu NH završija trku na P 11 ili čak P 12 . i ima bi 0 bodova , kevin bod .
        naravno , nabolje zaboravit kako je NH u australiji doša da tih 6 bodova isto tako je najbolje zaboravit da je mick zapravo pobjedija kevina u trkama koje su oba završila no nažalost ni lani haas nije bija dovoljno konkurentan i oba bi bili van bodova pa su te “pobjede” micka bile pirove , 13 bodova + za kevina bi bile i manje izražene da bar jednom ili možda 2 X tim nije zaje*a micka za osvajanje bodova . a šta se tiče šteta koje je mick prouzrokova timu , niko to nemože negirat ali … radili su ih i puno iskusniji , sitimo se npr grosjeana ;)



        5
        4

        1
        • Mercedes
          Har Kl Donator Prikaži

          – Pitao zato što nisi uradio meni repliku, nego si napisao novi komentar.
          – Zaključujem na osnovu toga što je dobio otkaz u paketu sa Grosejanom, napravio pauzu od jedne godine, upao iz vedra neba u bolid i bio bolji već u prvoj utrci.
          – Ne nego 2020. Nisam mu ja dao otkaz, ne krivi mene.
          – Moja pretpostavka/ prognoza. Doduše KMagu ide u prilog što je kod Hulka bila dosta veća pauza, ali smatram da će Hulk to brzo okrenuti u svoju korist. Živi bili pa vidili.
          – Hajde da ne upoređujemo pozicije koje su vozači osvajali u različitim sezonama u različitim bolidima. Nema smisla …
          – A ni da pričamo šta bi bilo kad bi bilo.
          – Grosejan je otišao u paketu sa KMag. Da je Mick vozio na nivou starog (ili čak malo slabijem), ne bi se propitivala šteta.


          0
          -2

          2
        • avalon Prikaži

          Har Kl … ” Da je Mick vozio na nivou starog (ili čak malo slabijem), ne bi se propitivala šteta.” jesi li ti svjestan napisanog ? da je mick na početku karijere vozija na nivou oca koji je jedan od najboljih vozača u povijesti F 1 ?!?!?!? iako neiskusan mick je jednom gotovo odvozija ka njegov tata … u austriji lani se u HAAS – u branija od lewisa gotovo ka michael u monzi 2011. protiv istog protivnika lewisa . u monzi je LH preteka MS posli žaljenja TR kako MS vozi nepropisno , a u astriji 2022. je micka preteka na pravcu uz pomoć DRS – a . ma da , kevin je ima pauzu od godine dana kad uopće ništa nije vozija , valjda je samo doma leža i čita knjige mada je navodno tu godinu pauze proveja u WeatherTech SportsCar Championshipu .
          naravno ništa ne znači ni iskustvo kevina koji vjerovatno puno bolje pozna tim haas od micka jer je 2022. bila njegova 5. sezona (uz pauzu ) u haasu . kevin je već u prvoj trci bija bolji od micka , a to šta je u 10 trka pobjeđen od micka (istina , oba su završavala van bodova ) to trba “zaboravit” ? i šta znači pauza od godine ? kimi je pauzira 2 sezone i kad se vratija npr već u svojoj 4. trci od povratka u bahreinu je završija 2. tek 3,3 s iza tada nedodirljivog seba u RB , a na kraju prvenstva je bija 3. , grosjean 9. sa 111 bodova manje od kimija ;) kad se vratija u F 1 kimi je iza sebe ima odvoženo 156 trka /9 sezona . kad se kevin vratija u F 1 ima je iza sebe odvoženo 119 trka/ 6 sezona . posli 2 sezone pauze kimi je deklasira grosjeana , posli sezone pauze kevin nije deklasira rookia micka jer 2021. mick je ima bolid “sposoban” tek za kruženje po stazi .
          “A ni da pričamo šta bi bilo kad bi bilo.” katkad se smije /može pričat o tome … npr kad tim “izbije” bodove leclercu onda je poželjno to spomenuti , a kad haas “izbije” bodove micku ne treba pričat šta bi bilo da je bilo . kad ti pretpostavljaš/prognoziraš kako će hulkenberg brzo stvar protiv kevina okrenut u svoju korist to je OK , a nije kad ja pretpostavljam/prognoziram da mick zaslužuje misto u F 1 mada oba špekuliramo ;)
          “Pitao zato što nisi uradio meni repliku, nego si napisao novi komentar.” tvoj prvi komentar mi je poslužija ka “odskočna daska” za ovi topic ali kad sam vidija da si “uvrijeđen” jer moj prvi nije “adresiran” na tebe osobno napisa sam drugi baš za tebe . dovoljno si dugo ovde da znaš da ako želim nekome direktno odgovorit “imenujem” ga n apočetku komentara zar ne ? isto tako ako si za pripetavnje znaš da sam uvik na dispoziciji ( tebi i svim ostalim) kako bi reka pokojni čiro jer se pripetavanja (već dokazano ) ne bojim . i šta pišeš ” Da je Mick vozio na nivou starog (ili čak malo slabijem), ne bi se propitivala šteta.” ovo ponavljam je zapravo je mick vozija baš na nivou tate kad se ovi vratija u F 1 ( posli 3 sezone pauze ) i koji je jednom izjavija da kad se kreće sa sredine ili bliže dnu poretka i kad se želi više , bolje nego bolid može greške se dešavaju jer se treba probijat kroz poredak ako se želi nešto uraditi u trci . čak je preiskusni i veliki MS tu zna uradit greške , a kako ne bi njegov mlađašni sin i gotovo rookie ….. ka i valjda mnogi i ti gledaš micka kroz njegovog velikog tatu . zašto kod mnogih on nema kredita , a hulkenberg ih ima konstantno mada s obzirom na iskustvo od 9 sezona / 184 trke jedino šta je postiga je neslavan rekord vozača sa najvećim brojem startova u karijeri u Formuli 1 bez pobjedničkog postolja . možda bi se kad pričamo o njemu moglo “iskoristit” ono šta bi bilo kad bi ( da je ) bilo ? to bi kod NH bilo legitimno , za micka ne bi ?



          3
          2

          1
        • Mercedes
          Har Kl Donator Prikaži

          Jesi li namjerno izvrnuo redoslijed ili je to viša sila u tvom slučaju?



          1
          0

          1

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.