Verstappen osvojio pole position na prvim ovogodišnjim kvalifikacijama! Perez ispred Leclerca

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 1 godinu 4 min 78 komentara

x1

Q1

Prva kvalifikacijska runda napokon nam je donijela nekakve indikacije tko bi gdje mogao biti ove godine. I izgledalo je izvrsno! Najprije je Charles Leclerc u svom prvom krugu izgubio na dva mjesta dijelove svog Ferrarija pa smo par minuta bili s crvenom zastavom, a kad je napokon opet krenulo – najbolji krug napravio je Carlos Sainz, doduše, samo 64 tisućinke ispred George Russella. Leclerc je bio treći, a dva Aston Martina iza njega. Suci su budnim okom pazili na granice staze pa je Stroll bio jedan od žrtava u svom prvom krugu. Nakon što su mu poništili vrijeme – u drugom pokušaju je bio pod pritiskom štoperice, ali je svejedno bio unutar iste desetinke s timskim kolegom.

Dva Red Bulla ostala su na 7. i 10. mjestu, a Lewis Hamilton je bio P13. Iznenadio nas je Nico Hulkenberg koji je u posljednjih par sekundi iz rukava izvukao šesto najbolje vrijeme.

Iz prve runde izgubili smo Sargeanta koji je napravio identično vrijeme kao Lando Norris na P15, a iza njega ostali su Magnussen, Piastri, De Vries i Gasly.

Mala senzacija bila je i činjenica da je kompletan grid upao unutar 1,1s.

Q2

Prvi krug u drugoj kvalifikacijskoj rundi donio nam je stanje bliže onom što smo očekivali nakon testiranja. Red Bull je zauzeo prva dva mjesta, Mercedes treće i četvrto, a Ferrari je na starijim soft gumama ostao iza Fernanda Alonsa koji je bio peti. Sad se grid ipak malo raširio pa je unutar jedne sekunde bilo samo 7 vozača. Ipak, par minuta kasnije kad su i Ferrarijevci uzeli set novog softa dobili smo neizvjesnije rezultate.

Najbolje vrijeme napravio je Charles Leclerc, ispred Verstappena koji nije ni izlazio drugi put na stazu. Treći i četvrti bili su Russell i Hamilton, ispred Sainza, Alonsa, Pereza, Hulkenberga, Ocona i Strolla koji se u posljednjim sekundama provukao u Q3 nakon što je u prvom krugu napravio grešku i tako se još jednom našao pod pritiskom da u jednom pokušaju sastavi dobar krug.

Ostali smo bez Norrisa, Bottasa, Zhoua, Tsunode i Albona. Unutar sekunde bilo je ovaj put čak 10 vozača.

Q3

U posljednjoj rundi prvi je vrijeme postavio Max Verstappen – 1:29.897, što je bilo za desetinku bolje od vremena Charlesa Leclerca. Sergio Perez bio je treći, a Carlos Sainz je pokleknuo pod pritiskom i bio skoro pola sekunde sporiji od Verstappena nakon velike pogreške u 6. zavoju.

Uslijedili su krugovi dva Mercedesa i Fernanda Alonsa. Alonso je već u prvom zavoju izgubio desetinku i pol, a istim tempom je nastavio i u drugom sektoru. Na kraju je to bilo dovoljno za četvrtu poziciju uz 4 desetinke zaostatka. Russell iza njega nije uspio proći naprijed, ostao je samo 4 tisućinke iza, a Hamilton još dva mjesta ispod.

Zanimljive scene vidjeli smo u Ferrariju 2 minute prije kraja. Dok su se drugi pripremali za novi brzi krug – Leclerc je izišao iz bolida i time dao do znanja da su njegove kvalifikacije gotove. Navodno su u Ferrariju procijenili da nemaju dovoljno brzine i da je mudrije sačuvati set soft guma za sutra.

Vjerojatno zbog crvene zastave i manjka guma na kraju samo petorica krenula po novi krug na još jednom setu softa. Na vrhu je bilo uzbudljivo s dva Red Bulla, a u konačnici je prevagnuo Verstappen s desetinku i pol boljim vremenom. Carlos Sainz ih nije uspio srušiti, ali je barem došao ispred Fernanda Alonsa na P4.

Dva Red Bulla, dva Ferrarija, Alonso, dva Mercedesa, Stroll, Ocon i Hulkenberg zaključili su prve ovogodišnje kvalifikacije.

#VozačEkipaVrijeme+
1Max VerstappenRed Bull/Honda RBPT1:29.708
2Sergio PerezRed Bull/Honda RBPT1:29.8460.138
3Charles LeclercFerrari1:30.0000.292
4Carlos SainzFerrari1:30.1540.446
5Fernando AlonsoAston Martin/Mercedes1:30.3360.628
6George RussellMercedes1:30.3400.632
7Lewis HamiltonMercedes1:30.3840.676
8Lance StrollAston Martin/Mercedes1:30.8361.128
9Esteban OconAlpine/Renault1:30.9841.276
10Nico HulkenbergHaas/Ferrari1:31.0551.347
11Lando NorrisMcLaren/Mercedes1:31.3811.673
12Valtteri BottasAlfa Romeo/Ferrari1:31.4431.735
13Zhou GuanyuAlfa Romeo/Ferrari1:31.4731.765
14Yuki TsunodaAlphaTauri/Honda RBPT1:32.5102.802
15Alexander AlbonWilliams/Mercedes
16Logan SargeantWilliams/Mercedes1:31.6521.944
17Kevin MagnussenHaas/Ferrari1:31.8922.184
18Oscar PiastriMcLaren/Mercedes1:32.1012.393
19Nyck de VriesAlphaTauri/Honda RBPT1:32.1212.413
20Pierre GaslyAlpine/Renault1:32.1812.473

Odgovor

78 komentara

  1. Ferrari
    Mrgud Prikaži

    RB ocekivano prvi, ali nisam nezadovoljan s 3. i 4. mjestom u Q. Blize su RB-u nego sam ocekivao. Pravo mjerilo tko je gdje ce biti sutrasnja utrka.



    13
    13

    0
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži

      Da samo je lani Ferrari u kvalama bio barem većinu vremena ravnopravan dok su utrci trosili gume pa shodno tome nisu bili konkurentni. Sada u kvalama kasne naspram lanjskog Bahreina dosta. Ovo je jedna od staza gdje Ferrari treba biti dobar. Zanima me kakvi su u utrci. Inače sve je kako sam očekivao da će biti jer sve ove najave i hype oko AM nisam previše doživljavao. No s obzirom da su tu uz Mercedes bar u jednom krugu , mogu biti zadovoljni.


      0
      0

      0
      • Ron Dennis
        Kufare Prikaži

        Vjerojatno će RB biti u svojoj ligi,Ferrari malo iza, a Mercedes još malo iza. Lako je moguće da alonso bude se borio sa mercedesima za peto mjesto



        2
        2

        0
        • Audi
          Alonso1983 Prikaži

          Mene nebi čudilo da se i Merc i AM potuku sa Ferrarijem za podijum . Prije vjerujem u to nego da će zaprijetiti Red Bullu. Iskreno se nadam da im je tempo u utrci sada nešto bolji naspram prošle godine. Bilo bi lijepo da AM ima race craft na nivu Merca . To bi bilo zanimljivo za gledati.



          6
          6

          0
      • Ferrari
        Mrgud Prikaži

        Da, tako je bilo prosle godine, sto ne znaci da ce tako biti i ove. Stvari sigurno nisu tako linearno postavljene kako si ih ti predstavio, ako je prosle godine u Q i utrci bilo tako i tako, onda su ove godine zbog rezultata u Q na prvoj utrci stvari ovako i ovako. Da ne govorim (sto se u biti i nadam) da je Ferrari zrtvovao brzinu u jednom krugu naspram performansi u utrci.



        3
        3

        0
      • F1puls Portal
        Testarossa Prikaži

        Ovo je jedna od staza gdje bi RB trebao biti bolji zbog dugih pravaca. Ferari je cijelu proslu sezonu bio brzi kroz zavoje. Da ponovo naglasim, ja od Ferarija ne ocekujem ništa ove godine jer previse su me puta vagnuli. Sa razvojem kroz sezonu kakav imaju svih ovih godina jasno je da moraju biti mnogo brzi na pocetku godine da bi bilo sta napravili. Vidimo da to nije slučaj, ali ova staza bi trebala vise pogodovati RB.



        1
        1

        0
        • Audi
          Alonso1983 Prikaži

          Ferrari je ovdje lani pobijedio pa znamo kako je zavrsio ostatak sezone. Ovo je staza , ako je Ferrari konkurentan tu su u igri za pobijedu.



          2
          2

          0
  2. Michael Schumacher
    Slavenowsky Donator Prikaži

    Red Bull ocekivano, Ferrari nas je malo sandbag-ao! I isto tako vidjeli smo pravu snagu Aston Martina. Kako god za njih itekako dobar rezultat. Opet dok se ne mahnu kockice nista necu dodatno da kazem. Jedva cekam sutra 🍻



    11
    11

    0
  3. Fernando Alonso
    Jelja Prikaži

    GRANDE FERNANDO!!!



    24
    24

    0
  4. Charles Leclerc 16
    ferarista Prikaži

    Leclerc ušao u sezonu blokiranjem guma, slaba najava
    No poslije solidno,ali ipak sam očekivao više



    1
    1

    0
  5. Sebastian Vettel 5
    dzalac Prikaži

    E moj ferrari :)


    0
    0

    0
  6. Fernando Alonso 14
    Lukica Prikaži

    Nadam se da nas sutra čeka spektakl. Sudeći po ovome svi su tu negdje, malo taktike, neki safety car i ludnica je zagarantirana!



    8
    6

    2
  7. Lewis Hamilton
    smr201 Prikaži

    Konačno početak. Neki prvi dojmovi:
    RB ispred svih, ali za manje nego što sam mislio da će biti.
    Ferrari na drugom mjestu za mrvicu ispred MB i AM koji su tu negdje.
    MB je ili izvadio sandbags tek danas ili su nešto našli preko noći.
    Biti će zanimljivo vidjeti sutra kako će izgledati race pace od svih.
    Bravo Hulk i Ocon



    5
    5

    0
    • Honda
      Nikolar95 Prikaži

      Ako je 0.5 iza ferarija mrvica za MB onda super posto Lekler nije izlazio drugi put a Sainca ne racunam kao merodavnog covek je spor.



      7
      4

      3
      • Lewis Hamilton
        smr201 Prikaži

        Puno manje nego što je bilo prošle godine. Plus MB nije išao uopće van drugi put.
        Toto je rekao da je stvarni razmak oko 0.4 sek vjerojatno, znači do Ferrarija imaju 0.2-0.3.
        A kad se uzme u obzir da MB redovito ima bolji razvoj kroz sezonu meni je to mrvicu.
        Prošle godine su bili u lošijoj poziciji, pa su na kraju sezone bili redovito ispred Ferrarija.
        Isto tako prošle godine su bili redovito bolji u race pace nego u kvalifikacijama. Zato sam rekao da će biti zanimljivo gledati race pace sutra jer je kod Ferrarija prošle godine bilo obratno.



        2
        1

        1
        • Honda
          Nikolar95 Prikaži

          bolji su za 2 desetinke od prosle godine msm da je bilo 0.8 za polom sad je 0.6. A za tempo cemo videti sta ce biti imam utisak da ce biti bolji od ferarija.



          1
          1

          0
        • Lewis Hamilton
          smr201 Prikaži

          Istina, ali su prošle godine godine potrošili pola godine na poskakivanje i rješavanje tog problema.
          Zato sam optimista veći ove godine jer se odmah mogu baciti isključivo na razvoj ne na krpanje rupa.



          2
          2

          0
        • Ron Dennis
          Kufare Prikaži

          Eno toto izjavio da sumnja u koncept


          0
          0

          0
  8. F1puls Portal
    Testarossa Prikaži

    Bitniji je sutrasnji tempo u trci. Prosle godine je Ferari uzimao pole a RB ih jeo u trci. Mada ove godine od Ferarija nista ne ocekujem. Jbg godine iskustva :D



    26
    26

    0
  9. Kimi Raikkonen 7
    Pitstop Prikaži

    Očekivano. Jedino iznenađenje Aston Martin koji je upao umjesto Alpine. Ali nakon nekoliko utrka bude više toga jasnije



    9
    9

    0
  10. Formula1
    Zeko Prikaži

    ako fia ne želi da u budućnosti vidimo prazne q3, bolje da povećaju broj guma



    13
    13

    0
  11. Jordan Forever Prikaži

    1. RBR-RBPT, 2. Ferrari, 3. Mercedes, 4. Aston Martin-Mercedes, 5. Alpine-Renault, 6. McLaren-Mercedes, 7. Alfa Romeo-Ferrari, 8. Haas-Ferrari, 9. Williams-Mercedes, 10. Alpha Tauri-Honda


    0
    -9

    9
  12. Fernando Alonso 14
    alonso5 Donator Prikaži

    Ja zadovoljan Alonsovim rezultatom. Kao sto sam jucer napisao 2 RB i 2 Ferrarija naprijed i onda Alonso. Nekako mislim da bi razmaci u utrci mogli biti manji. Vidjet cemo sta ce biti, trebalo bi biti zanimljivo, a treba računati na SC i VSC tako da je sve moguće. Mislim da je Aston bolji auto u utrci nego u quali tako da mozda se Alonso i potuče za podium.



    16
    16

    0
  13. Michael Schumacher
    ZJ11 Prikaži

    Napokon je pocelo.

    Sve ocekivano naprijed osim Astonovog ogromnog skoka.

    Hulk isto jako dobar.

    Sad da vidimo stanje u utrci.



    5
    5

    0
  14. James Hunt
    Jozuka Prikaži

    Najveća razočaranja:
    Magnusen i Gasly.

    Sudeci po početku, mislim da je za Ferrari bolje ovo nego neka luda euforija i pp. Lerclerc je imao bar drugo mjesto danas.

    Mercedes razočarao.
    Aston oduševio. Tuda su negdje sa MB.

    Očekivao sam Pereza na poleu. Ovo mu je bila vrhunska šansa, početak sezone, a Max je imao problema na slobodnim. Što sezona bude odmicala, zaostatak Pereza će sve više rasti, pa zato ako misli nešto napraviti prve 3 utrke su ključne ako želi da ne bude “tek tako” 2. vozač i da ga se shvati ozbiljno u njegovim “prijetnjama”.

    Sutra je drugi dan D, vidjeti ćemo race pace i tko najviše jede gume.



    13
    13

    0
  15. Jim Clark
    limitmaker1 Donator Prikaži

    …ono što me danas pozitivno iznenadilo je proaktivno razmišljanje u ferrari-u, nekad potpuno nepoznata forma misaonog izražavanja/upotrebljavanja..nadalje i potpuno ‘nevino’ skrivanje tijekom testova i huge surprise danas što smo bili u borbi za pole….prve laste ne čine proljeće ali meni se sviđa…



    18
    18

    0
  16. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Alonso je mogao jos malo brze, desetinku ili dvije. Sve u svemu, ja zadovoljan.



    9
    9

    0
  17. Ron Dennis
    Kufare Prikaži

    I svaka čast landu što je dovukao onu kantu do 11.pozicije



    6
    6

    0
  18. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    Zadovoljan rezultatima kvala za rb. At očekivano loš.
    Vidit ćemo što nam sutra nosi.
    Lijepo opet vidit oznaku Honda na pp.



    5
    4

    1
  19. Ross Brawn
    Haris Džananović Prikaži

    Ako ne dobijemo borbu za titulu, dobit ćemo zanimljiv troboj za drugo mjesto 😁



    8
    8

    0
  20. Flavio Briatore
    Unwoken European Prikaži

    Mclarenu ne cveta cveće u njihovo preduzeće. Mi navijači Ferrarija često negodujemo, ali ako se pogleda gdje je Mclaren, a bogami i gdje je Williams…..



    12
    12

    0
    • Ron Dennis
      Kufare Prikaži

      Ali Ferrari je legendarna momčad,najtrofejnija,povijesna,najvise navijača, a 15 godina nisu bili prvi.



      1
      -3

      4
      • Audi
        Alonso1983 Prikaži

        I da ne budu još 15 godina prvi opet će biti legendarna momčad sa najviše navijača. Zamisli koliko su jaki kada drže 50% navijača a trofeja nisu vidjeli 15 godina.



        8
        8

        0
        • Ron Dennis
          Kufare Prikaži

          Moćni moćni, ako ovako nastave neće vidjeti prvaka jos 50 godina



          1
          1

          0
        • Audi
          Alonso1983 Prikaži

          F1 je sport no u poslovnom svijetu, mnogi bi htjeli biti kao Ferrari. Godinama im je poslovanje svake godine sve bolje i bolje a auti za cestovnu upotrebu među najboljima na tržištu. U F1 Ferrari trenutno više dobije love sudjelovanjem nego što na nju potroši. Uvijek su negdje pri vrhu i pobijeđuju
          Pobijeduju na utrkama ali ne mogu do naslova. Neke druge legendarne momčadi su miljama daleko od toga što Ferrari predstavlja u svijetu. Zamisli kakav je Ferrarijev uspjeh kada jedan Ferrari na bazi prodaje 7000,8000 automobila na globalnoj razini zaradi nettp oko pola milijarde eura a neki sa milijunima prodanih vozila na kraju godine nemaju profit i rade rezove da nemaju gubitke.



          4
          2

          2
        • Alain Prost
          Alain Prost Prikaži

          Pa što se onda toliko nerviraš poslije svake trke, srce će ti stati jednom, ako je važno sudjelovati, pa sudjeluju, što češ više?



          1
          1

          0
        • Ron Dennis
          Kufare Prikaži

          Jel hoćeš reći da Mercedes manje popoluran? Honda?


          0
          0

          0
      • Ferrari
        Mrgud Prikaži

        Ako ti nije problem, pa da pojasnis koliko godina mora proci da netko ne osvoji naslov, a da izgubi epitet (najvece) momcadi? Ili, mogu i drukcije formulirati, mozes li definirati sto cini neku momcad najvecom i navesti koju ti momcad vidis kao najvecu i zasto?


        0
        0

        0
    • Sc
      RafaelaF1 Prikaži

      Iz tvojih usta u božije uši.šta se kaže


      0
      0

      0
  21. Blue Flag
    dFixxx3r Prikaži

    Veseli da su alpone haas alfa i mclaren tu negdje pa bi moglo bit zanimljivo izmedu njih
    AlphaT dosta slabo, mogli bi bit fenjerasi sa williamsom.

    Jako mi se svidao zeleni bolid jaguara kada je dosao i bilo mi je zao sto nisu napravili bas nista, ista stvar s astonom zadnje dvije godine.. a ta zelena je bas lijepo upecatljiva i specificna…super mi je drago da je aston taj koji je skocio po tom pitanju iako dokazuje da je lova sve.. bilo bi fenomenalno da su seb i alonso unutra. Ugl, bit ce gust gledat alonsa u ajmo rec ravnopravnom fajtu s lewisom i moja je zelja da ga nando posalje u penziju😀
    To bi mi bio super kraj lewisove epohe😀

    P.s. jos jedan pecat na moj zakljucak jos od prije x god (kada nitko nije usporedivao pereza i sainza jer su bili u razlicitim fazama) da je to isti kalibar coultharda barikela webera itd. Super vozaci ali ne za prvaka..



    4
    1

    3
  22. Williams
    Davor13 Prikaži

    Ove kvalifikacije obecavaju odlicnu utrku sutra, osim Aston Marina, Williams je pokazao veliko poboljsanje i vjerujem da mogu uci u top 10. Jedva cekam sutrasnju utrku.



    2
    2

    0
  23. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Ne vjerujem u AM tempo u utrci, pogotovo ne u ustrajnost forme kroz sezonu. RB ima super razvoj kroz sezonu, također i Merc. O Ferrariju bolje da ne pričam jer ću zvučati kao Dellboy Trotter….

    Sutra ako ne bude nekog krša i loma vidim pobjedu Maxa i podij Leca, još jedno mjesto na podiju Russel/Sainz/Perez.



    5
    0

    5
    • Flavio Briatore
      Unwoken European Prikaži

      Alonso vs Hamilton – očekujem krševe kroz sezonu. Neće se Alonso ovome micati kao neki, a ako je bolid konkurentan onda će ga prije u zidić opaliti nego mu dati satisfakciju da ga prođe.



      11
      10

      1
      • Renault
        zd1400rt Prikaži

        Alonso je taktičar koji dugoročno gleda u sezonu i svaki bod mu je bitan. Bio u najsporijem bolidu ili najbržem. Tako da sumanjam da će biti kontakta s Hamiltonom ili s bilo kim drugim, ali da će im otežati zadatak – hoće jer je iznimno trkači inteligentan kao što smo vidjeli u Mađarskoj gdje je jedini uspio zadržati Hamiltona.



        11
        11

        0
    • Fia
      Realista Prikaži

      Ne znam za tempo u utrci, ali AM bi kroz sezonu mogao ici prema gore(u poretku) jer od ove trojke RB, Ferrari, Merc, imaju najvise dozvoljenog vremena za razvijanje.



      9
      9

      0
    • Marlboro
      F1bodul Prikaži

      Sudeći po treningu i testiranjima, Aston ima race pace uz bok red bullu uz malu potrošnju guma, za razliku od Ferrarija koji ždere gume… ALONSO P3 danas



      6
      6

      0
  24. Lewis Hamilton
    Mercedes team Prikaži

    Slusam na talijanima neke novinare da je Ferkan zrtvovao kvale da bude bolji u utrci,ali ih muci Aston M jer vjeruju da su brzi u utrci od njih i blazi prema gumama od njih.
    Neki misle da ce bit u borbi sa Meckom.
    Vidjet cemo sutra ko bolje misli



    3
    3

    0
  25. Mclaren
    raca Prikaži

    Ja ne mogu reć da sam razočaran McLarenom. Navikao sam



    8
    8

    0
  26. Fernando Alonso 14
    Pavle Prikaži

    RB je liga za sebe i teško da će im ove godine netko moći pomrsiti račune.
    Kao Fernandov navijač, priželjkujem jak bolid u uvjetima utrke te uz njegov race iq, mislim da može izaći na kraj sa Mercedesom i Ferrarijem… :)



    6
    6

    0
  27. Renault
    zd1400rt Prikaži

    Za sada odlično.
    Bojao sam se da će Ferarri biti u većem zaostatku, ali tu su, oba vozača – super.
    RB i dalje na nivou.

    Aston Martin mi je najugodnije iznenađenje i nadam se da će moći zadržati ovaj tempo kroz sezonu. Alonso očito cilja više na utrku, nego što je ciljao na poziciju u kvalifikacijama jer da je u Q3 izišao odmah pa još jednom u završnom shootoutu vjerujem da bi skinuo još par stotinki, ali ovako će za trku imati gumu više na raspolaganju.

    Rookiji su na svojim očekivanim mjestima. Baš me zanima kako će se pokazati u utrci.
    U svakom slučaju, za ovu utrku sam dobio motivaciju da cijelo vrijeme pratim sve vozače, da vidim gdje su i što mogu napraviti.

    Hulk odličan povratak, kao i K-Mag prošle godine. Očito su povratci ekstra motivirajući.

    McLaren koma totalna, definitivno sam očekivao više od njih, ali nakon zadnjih deset godina ne znam ni zašto sam očekivao više. Moglo bi i kod njih doći do promjene u vrhu kao i u Ferrariju.



    3
    3

    0
  28. Ferrari
    peewoslav88 Prikaži

    zanimljivo je kako je Logan Sargeant nadmašio sve rookieje osim ovog nekog Hulkenberga (i umalo ušao u Q2)



    6
    6

    0
  29. Max Verstappen
    derfahrer1996 Prikaži

    Jel tko čuo ijedan Team radio danas u kvalifikacijama?



    2
    2

    0
    • Marlboro
      ExTr4 Prikaži

      Taman san tia isto napisat, nema ih ni u sazetcima. Ja san pokusa nac mozda neku obavijest da su ih makli.?



      1
      1

      0
    • Dee-Lite Prikaži

      Da. Preko nekoliko puta.
      Na F1 TV na F1 Live kanalu.
      (komentatori: Palmer, Coulthard, Collins i četvrti kojem sam zaboravio ime)


      0
      -1

      1
      • Niki Lauda
        wapi Pretplatnik Prikaži

        Slušajte International kanal, tamo je Brundle, a od svih tih Engleza on donekle objektivno komentira utrku. Ovo sve ostalo je koma….


        0
        -1

        1
        • Dee-Lite Prikaži

          Slušajte F1 Live jer više pričaju o tehničkim stranama F1 dok ovi na Internationalu vuku više na tračeve.

          Osim toga na F1 Live paralelno sa zajedničkim prijenosom prikazuju i najzanimljivije onboard kamere i pretjecanja.

          A sad dosta reklame – gledajte onaj kanal koji vam se najviše sviđa – meni i tako ni iz džepa ni u džep 😎



          1
          1

          0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.