Ljepša strana grida (2. dio)

Kolumna / Van granica staze

Kristina Kalea

Prije 3 godina 4 min 2 komentara

Ljepša strana grida (1. dio)

Foto: Instagram

Ferrari

Charles Leclerc (23) četiri je godine bio u vezi s Giadom Gianni (23), a neko vrijeme se čak šuškalo o mogućim zarukama. Par je zatim iznenada prekinuo u 2019. te je Giada na Instagramu objavila da je do prekida došlo kako bi se Charles mogao posvetiti svojoj karijeri u Ferrariju. No, nedugo nakon toga viđen je u zagrljaju druge – Charlotte Sine (21). Na prvu slatka, ali zapravo veoma lukava, studentica arhitekture preotela je prijateljici dečka. 

Momčadski kolega Carlos Sainz Jr (26) izuzetno je popularan među ženama. Međutim, samo je diplomirana novinarka Isabel Hernaez (26) uspjela zadobiti njegovo srce. Par se upoznao još 2016. godine na ljetovanju na Balearskim otocima, a svoju vezu vole držati daleko od očiju javnosti.

AlphaTauri

Čini se kako je Pierre Gasly (25) prekinuo s Caterinom Masetti Zannini (22) te ju ubrzo nakon toga zamijenio imenjakinjom Katerinom Berezhnom (22). Par još uvijek nije službeno potvrdio vezu, ali su zajedno viđeni na odmorima na Maldivima, u Italiji i u Španjolskoj te na nedavnoj utakmici PSG-a na Parku prinčeva.

Govoreći o ljubavnom životu Yukija Tsunode (21) – on je nepostojeći (koliko je nama poznato). Yuki nikada nije otkrio nešto o svom statusu veze, a naznake s kim bi se mogao viđati, kao što je slučaj kod momčadskog kolege, ne postoje. Mladi vozač Alpha Taurija tek je započeo graditi karijeru u F1 što bi mogao biti razlog zašto ne želi trošiti svoje vrijeme i energiju na veze.

Alfa Romeo

Kimi Räikkönen (41) sreću je nakon neuspjelog braka s manekenkom i bivšom Miss Skandinavije Jenni Dahlman (39) pronašao kod Minttu Räikkönen (34). Nedugo nakon razvoda od Jenni u 2013., Kimi je upoznao Minttu preko zajedničkih prijatelja, a vjenčanje je uslijedilo već tri godine kasnije. Par ima dvoje djece, dječaka Robina (6) i djevojčicu Riannu Angeliu Milanu (4), a kada su zajedno, teško je za povjerovati da Kimi nosi nadimak „The Iceman“.

Poput većine poznatih, Antonio Giovinazzi (27) svoj ljubavni život nastoji zadržati privatnim. Prema svemu sudeći, talijanski vozač trenutno je slobodan, a prije toga je bio s Antonellom Maraglino (24). O plavokosoj ljepotici ne zna se mnogo, ali vjeruje se da su bili tri godine u vezi s prekidima.

Haas

Ubrzo nakon što je u prosincu potvrđen kao vozač Haasa za 2021. godinu, na Instagram pričama Nikite Mazepina (22) objavljen je kontroverzni video kako opipava grudi djevojke na stražnjem sjedalu automobila. Mazepin je nakon incidenta prvo uputio ispriku u obliku objave na društvenim mrežama koja je kasnije obrisana, a zatim se obratio medijima preuzimajući punu odgovornost za svoje ponašanje.

Smatra se da je Nikita trenutno slobodan, a u prošlosti se šuškalo da hoda s manekenkom Alenom Shishkovom (28), no glasine nikad nisu potvrđene.

Micka Schumachera (22), sina sedmostrukog svjetskog prvaka Michaela Schumachera, povezuje se Justine Huysman (25), kćeri obiteljskog prijatelja i bivšeg vozača Haralda Huysmana. Justine je pratila Micka na brojnim događajima F2 i F1 te su zadnje zajedno viđeni na Velikoj nagradi Bahreina. Međutim, zasad ništa nije službeno potvrđeno.

Williams

Nicholas Latifi (26) trenutno je u vezi s poljskom manekenkom Sandrom Dziwiszek (27), a vjeruje se da su prohodali 2020. Sandra ima prilično impresivan životopis: diplomirala je pravo i uz modeling radi kao odvjetnica, a osim toga je bila i profesionalna skakačica motkom.

George Russell (23) izlazio je oko dvije godine sa Seychelle de Vries (25), sestrom Nycka de Vriesa, bivšeg rivala iz F2. Nakon što je veza pukla, srce mu je ukrala studentica biznisa i menadžmenta Carmen Montero Mundt (22), pri čemu je par prvi put viđen u paddocku na prošlogodišnjoj Velikoj nagradi Toskane. O Carmen se ne zna puno jer svoj privatni život drži za sebe, a ni George ne objavljuje previše o svojoj djevojci.


Odgovor

2 komentara

  1. Michael Schumacher
    Slavenowsky Donator Prikaži

    Ma Finkinje su zakon, zivim sa jednom.



    4
    4

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.