Alonso: Povratak u F1 je trenutno previše stresan

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 3 godina 1 min 5 komentara

Fernando Alonso kaže da je njegov povratak u Formulu 1 “previše stresan”, te da još uvijek nije na 100% svojih mogućnosti.

“Još uvijek nisam na 100%, to je sigurno. Mislim da je svaki krug zapravo fino uštimavanje po mojim željama kako bih se osjećao ugodnije i kako bih pronašao još performansi.”

“Čak i kad odradim dobru utrku – još se može izvući iz filozofije ekipe, strategije ekipe, formacijskih krugova, pit-stopova itd… Trenutno je malo previše stresno zato jer stvari ne dolaze automatski u moje ruke i u moj um, tako da će s vremenom sigurno postati bolje.”

“Formula 1 nikog ne čeka da dosegne svojih 100%. Vikendi dolaze [jako brzo] i morate isporučiti rezultate.”

Kaže da je razgovarao sa sunarodnjakom Carlosom Sainzom koji je u svojoj prvoj godini s Ferrarijem.

“Bio sam jako sretan zbog njega i malo smo porazgovarali o tome. Popričali smo o tome što se treba učiniti kad stignete u Ferrari i gdje su lijepi restorani u Maranellu.”

“Čak ako Ferrari trenutno nije pobjednička ekipa – u budućnosti to definitivno može postati.”


Odgovor

5 komentara

  1. Fernando Alonso 14
    tapa-tapa Prikaži

    Znanje i vještinu koju si pokazao u svojoj karijeri u f1i to u inferijornijim bolidima ostali na gridu mogu samo sanjat. Upisan jesi u najvece legende ovog sporta i to ne sa lako osvojenim titulama već sa pobjedama koje prikazuju cijeli spektar tvojih sposobnosti. Masterclass u punom smislu riječi!



    33
    28

    5
  2. Ferrari
    Boris_CRO Prikaži

    Nisam ga volio u Renaultu iz očiglednoga razloga. Kasnije sam shvatio da mi je lik jedini pravi nasljednik Schumachera. Ostatak ekipe me nikada nije previše zanimao. Danas mogu navijati za Ferrari, ali da budem iskren boli me đoka i za Leclerca i za Sainza. Niti jedan nema ono nešto. Nemaju ovi novi klinci pit bull mentalitet pomješan sa super vještinom.



    21
    14

    7

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.