F1 dogovorila nove tri godine sa Suzukom!

Izdvojeno

josip123

Prije 3 godina 2 min 9 komentara

Formula 1 sa zadovoljstvom objavljuje da će Velika nagrada Japana ostati na stazi Suzuka još najmanje tri godine. Višegodišnje produljenje između Formule 1 i promotora utrke Mobilityland garantira da će FIA-ino Svjetsko prvenstvo Formule 1 nastavlja posjećivati kultno mjesto do 2024. godine.

Staza Suzuka, smještena 50 kilometara jugozapadno od Nagoje, trećeg najvećeg japanskog grada, omiljena je među vozačima i navijačima, a bila je poprište za neke od najspektakularnijih trenutaka u povijesti Formule 1. Poznata staza redovno se pojavljuje u FIA-inom kalendaru svjetskog prvenstva Formule 1 otkako je prvi put održala VN Japana Formule 1 1987. godine. Od tada se na toj stazi osvojilo 11 vozačkih naslova.

Stefano Domenicali, predsjednik i izvršni direktor Formule 1, kaže:

“Iskreno sam oduševljen što će se Formula 1 nastaviti utrkivati ​​na stazi u Suzuki još tri godine. Japan zauzima posebno mjesto u srcima i umovima navijača Formule 1 diljem svijeta, a Suzuka je ugostila mnoge najlegendarnije trenutke u sportu, također ondje se odlučilo o 11 vozačkih naslova. Velika nagrada Japana uvijek je prikazivala zadivljujuću dramu i oduševljen sam što možemo i dalje donositi akciju i uzbuđenje Formule 1 strastvenim ljubiteljima moto sporta u Japanu.

„Ovo produženje dio je naše dugoročne posvećenosti razvoju sporta u Aziji i drago nam je što možemo nastaviti naš uspješan odnos s Mobilitylandom. Želio bih osobno zahvaliti gospodinu Tanaki i njegovom timu na kontinuiranim naporima u postizanju ovog sporazuma i radujemo se suradnji s promotorom kako bismo tamo povećali popularnost i bazu obožavatelja. “, zaključio je Domenicali.


Odgovor

9 komentara

  1. dejan_s Donator Prikaži

    @f1.pulsmedia.hr
    Da li je satnica za GP Portugala navedena u odnosu na CET ili je to navedeno po lokalnom vremenu tj. po vremenu održavanja utrke u Portugalu(UTC)?

    https://www.formula1.com/en/racing/2021/Portugal.html


    0
    0

    0
  2. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    dobro je, taman dok kuca hondino srce u rb/at bolidima.
    ma, bez obzira na moje, treba se uvijek vozit na suzuki.



    2
    2

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.