Karun Chandhok: Nešto se događa u Mercedesu

Izdvojeno

Karun Chandhok, bivši vozač Formule 1 i trenutno stručni komentator za britansku televiziju, misli kako se u “Mercedesu nešto događa”. Poziva se uglavnom na dugotrajne pregovore Mercedesa i Lewisa Hamiltona koji su rezultirali samo jednogodišnjim ugovorom. Ili kako se to kod nas kaže: “tresla se brda, rodio se miš”.

Chandokov kolega s televizije Martin Brundle nadovezao se kako se nedavno susreo s aktualnim prvakom i utvrdio kako je Hamilton prije početka nove sezone djelovao “mrzovoljno”.

“Tamo se nešto događa što nam ne žele reći. Nije uobičajeno da je svjetski prvak posljednji vozač koji je potpisao ugovor, kao što nije uobičajeno ni da najbolja momčad Formule 1 ima slobodno mjesto do siječnja.”

Karun Chandhok

Neki su situaciju usporedili sa Ayrtonom Sennom 1993. godine kada je Ayrton koketirao s prelaskom iz F1 u Indycar, dok se raspravljao s McLarenom oko novca i otvoreno priželjkivao mjesto u Williamsu.

“Mislim da ova situacija nije slična, jer ovaj put nema jasnog objašnjenja.”

Karun Chandhok

Odgovor

7 komentara

  1. Jim Clark
    limitmaker1 Donator Prikaži

    …da je lewis znao koja je cijena oboljenja od covida, nebi nikad obolio…



    24
    22

    2
  2. Ross Brawn
    Tuzlaensis Prikaži

    Shvatili da ne mogu više spinovati s klasičnim “fali nam brzine, bolid nije dovoljno dobar, RedBull i Ferrari su ispred nas”, pa su sad malo ubacili i neke ozbiljnije segmente u priču da izazovu divljenje kasnijom dominacijom u sezoni 😁



    8
    6

    2
  3. F1puls
    siljo Prikaži

    U današnjem sportu važnije su nule na računu i životne drame nego naslov svjetskog prvaka.



    8
    8

    0
  4. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Toto mu na sastanku rekao da bi ove godine on trebao pomoći Bottasu da proba osvojit naslov tj. da finac tako dobije otpremninu kao Nico Rosberg.
    Hamdija je na to popizdio i počeo beštimat,… Fuck ovo, fuck ono, znate li vi da sam ja 7WC skupio motherfuckeri jedni. Pa nisam ja 7WC-ea našo na ulici motherfuckeri jedni, prokleti bili na Uskrs.
    Kažu da je u jednom trenutku skinuo lanac oko vrata na kojem je bio mercedesov znak, otkino zubima okvir i bacio ga ko šuriken prema Totu.
    Ovaj se izmakao(Wolff je to), kako bi ninja šuriken pogodio Petera “Bona” Bonningtona po sred čela.
    Ovo vam je živa istina.



    32
    29

    3

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.