Alonso će trebati još jednu operaciju čeljusti

Izdvojeno

josip123

Prije 3 godina 2 min 3 komentara

Fernando Alonso će nakon ove sezone trebati  odraditi još jedan kirurški zahvat, ali kako kaže, to neće imati utjecaja na njegove nastupe u Formuli 1.

Španjolac je, podsjećamo, zadobio frakturu čeljusti  nakon što je prošlog mjeseca tijekom priprema za novu sezonu sudjelovao u biciklističkoj nesreći u blizini Lugana u Švicarskoj. Odmah je nakon nesreće bio podvrgnut operaciji. Alonso je prvog dana predsezonskog testiranja otkrio da će ipak trebati na još jednu operaciju nakon što ova sezona završi.

“Treniram već dva tri tjedna potpuno normalno, a bio sam i u simulatoru, tako da ozljeda nije previše utjecala na pripreme. Propustio sam samo nekoliko marketinških i filmskih dana. Sve sam morao snimiti jučer popodne, tako da sam imao vrlo intenzivan dan.”

“Ali da, osjećam se jako dobro. Ne očekujem iskreno nijedan problem tijekom sezone. Kada sezona završi, morati ću na još jednu operaciju kako bi mi uklonili dvije pločice od titanija koje su mi ugrađene u gornju čeljust.”, rekao je Alonso.

Nakon što je Esteban Ocon cijeli dan bio za upravljačem novog Alipine bolida i odradio solidnih 129 krugova, ostaje za vidjeti kakav će nastup sutra imati Alonso. 


Odgovor

3 komentara

  1. Fia
    Realista Prikaži

    Evo da smirim sve Alonsovce. Ja sam lomio celjust zbog planirane operacije radi korekcije i imam ugrađene sarafe i jos neke metalne dodatke koji se mogu i ne moraju vadit. To se ne osjeti niti smeta, ja sam izabrao da ih ne vadim jer nije potrebno iako nije velik zahvat da se to povadi. Vjerujem da zbog njegovog rasporeda nece stici jer bi imao neki kraci oporavak sto nije idealno tijekom sezone. Uglavnom, istina je da ne bi trebao imat problema.



    11
    7

    4
  2. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Izdrži Kedžo 😉



    10
    10

    0
  3. LewisFan44 Prikaži

    Nije lud da vadi sada. Centrirao je balast. Lukav kao i uvijek.



    7
    6

    1

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.