Hamilton blizu zabrani nastupa: “Pokušavaju me zaustaviti, zar ne?”

Izdvojeno

Lovro Andraka

Prije 4 godina 2 min 151 komentara

x1
x2

Lewis Hamilton završio je današnju utrku za Veliku nagradu Rusije na trećem mjestu nakon što je zbog dvaju prekršaja uoči utrke zaradio vremensku kaznu od ukupno 10 sekundi. Samo dva kaznena boda dijele ga od zabrane nastupa na jednoj utrci, a aktualni prvak i vodeći u prvenstvu smatra kako je kazna prevelika te kako ga suci pokušavaju zaustaviti.

Podsjetimo, Hamilton je uoči utrke dvaput prekršio naputak trkaćeg direktora vezan uz vježbe starta, vježbajući ih na nedozvoljenim mjestima.

Za kazne na gridu je bilo prekasno, stoga su mu suci tijekom utrke dodijelili dvije kazne od pet sekundi. Britanac je nezadovoljstvo kaznom izrazio već tijekom utrke, a nastavio je i u izjavama izvan bolida:

“Prilično sam siguran da nitko nije dobio dvije kazne od pet sekundi za nešto tako smiješno”, rekao je Hamilton.

“Nisam ugrozio nikoga, napravio sam to na milijun staza tijekom godina i nikada nisam bio preispitan oko toga, ali što je tu je.”

Na pitanje o tome smatra li da je kazna bila pretjerana odgovorio je vrlo jasno:

“Naravno da je. Ali, to je očekivano. Pokušavaju me zaustaviti, zar ne?”

“Ali, u redu je. Moram se smiriti i ostati fokusiran pa ćemo vidjeti što će se dogoditi.”

Hamilton je za svaki incident dobio po jedan kazneni bod, što ga je dovelo do ukupne brojke od njih 10. Skupi li 12 kaznenih bodova, dobit će zabranu nastupa na jednoj utrci.

Kazneni bodovi brišu se nakon godinu dana, no Hamiltonu se nijedan bod neće izbrisati sve do VN Turske, što znači da će na VN Eifela, VN Portugala i VN Emilia-Romagne morati biti maksimalno oprezan. Tada će mu biti obrisana dva boda koja je zaradio zbog sudara s Alexom Albonom na VN Brazila.

Ostale kaznene bodove Hamilton je zaradio tijekom 2020. – u Austriji je zaradio ukupno četiri zbog ignoriranja žutih zastava u kvalifikacijama i novog sudara s Albonom u utrci, a u Italiji je dobio nova dva zbog ulaska u pitlane dok je bio zatvoren.

Pobjedom Valtterija Bottasa njegova prednost u ukupnom poretku smanjena je na i dalje ugodna 44 boda.


Odgovor

151 komentara

  1. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    #SpreadPositivity



    12
    12

    0
  2. mika Prikaži

    Ma to su sve rasisti.?



    31
    25

    6
  3. Dietrich Mateschitz
    Ante Vetma glavni urednik Prikaži

    Kako je ironicno gledati da jedan gospodski brend poput Mercedesa predstavlja ovakav… Tupan… :facepalm:



    66
    44

    22
    • Mclaren
      KERS Prikaži

      Ovo je komentar na nivou naseg predsjednika Milanovica..?‍♂️



      16
      -18

      34
      • Dietrich Mateschitz
        Ante Vetma glavni urednik Prikaži

        Možemo rado raspraviti o tome. I ovaj put nema “vruća glava pa lupeta svašta” jer ga je Pinkham pitala “you really think so”, i on je potvrdio. Da nije nespremna ili da je htjela, trebala je nabrojati sve na čemu može biti zahvalan i sucima i ekipi u zadnjih desetak godina, pa da mu malo dođe do glave neka vrsta realnosti, umjesto ovih fantazija o tome kako su se suci urotili protiv njega.

        Našao se Mika Salo spriječiti Lewisa sad kad je došao do 90. pobjede u karijeri, jednu manje od MSC, bistar zaključak. Pitam se hoće li uspjeti premostiti tu ogromnu prepreku i doći do još jedne pobjede u idućih 25 utrka koliko će minimalno još imati bolid iz druge kategorije u odnosu na ostale. Valjda će uspjeti unatoč svim ovim silnim preprekama…

        Slatka li je ta uloga žrtve… Odigraš tu kartu kad god ti nešto nije po volji i miran si, moralno superioran.



        62
        54

        8
        • nico Prikaži

          hamilton ima komplex manje vrijednosti,lik radi gluposti i poslije place.trebao je i jucer bit kaznjen,jer nije postovao prolazak kroz zavoj.kad mu ne ide cvili kao curica kad ima mengu,nula od covjeka



          23
          19

          4
        • Monisha Kaltenborn
          monkeyseat Donator Prikaži

          Pravi se idiot dok ne dobije po prstima zbog jezika. Sljedeći put će suci ”sigurno” bit blaži zbog ovih direktnih optužbi da ga se namjerno štopa.



          21
          18

          3
        • Ivica Serdarevic Prikaži

          Molio bih urednika obzirom na njegove komentare o legalnost Mercedesove PU, korištenju modova rada motora, komentara da Tehnička komisija ne zna šta radi od 2014, da predoči svoju stručnu spremu, možda ima doktorat na strojarstvu ili elektrotehnici….ili samo jednu banalnu stvar, koliko je utrka F1 gledao uživo..?



          5
          -18

          23
        • Zdenko Prikaži

          “I’m pretty sure no-one has ever got two five-second penalties for something so ridiculous before,” Hamilton said after the race.

          “I didn’t put anyone in danger, I’ve done this at a million tracks over the years and never been questioned. But it is to be expected. They are trying to stop me.

          “Whenever a team is at the front, you face scrutiny. Everything on our car is checked, double-checked, triple checked.

          “They are also changing rules such as the engine modes [believed to have favoured Mercedes in qualifying] so there are lots of things they are putting in the way to keep the racing exciting. It feels like we are fighting uphill.”

          Autor teksta je samo izvukao jednu rečenicu i to ovu naslovnu. Kad se uzme u obzir cijela izjava onda naslovna rečenica poprima drugi smisao.



          5
          -1

          6
        • Mick Schumacher
          Ante Maras novinar Prikaži

          @Zdenko “I’m pretty sure no-one has ever got two five-second penalties for something so ridiculous before,” Hamilton said after the race.

          Pa možda zato što nitko nije dva puta takvo nešto i napravio

          “I didn’t put anyone in danger, I’ve done this at a million tracks over the years and never been questioned. But it is to be expected. They are trying to stop me.

          E tu sad dolazi u pitanje FIAina već poznata konzistetnost, jer ako je on to već jako dugo radio i nije bio kažnjavan i tek sad si kažnjen, onda to jako dobro govori da si imao i da još uvijek imaš jednakiji tretman u odnosu na ostale te da su sad možda te počeli tretirati jednako kao i ostale.

          “Whenever a team is at the front, you face scrutiny. Everything on our car is checked, double-checked, triple checked.

          Ne zaboravi reći da se to događa i svaki put kad se netko približi tebi ili Mercedesu,Ferrari je par puta osjetio to na svojoj koži.

          “They are also changing rules such as the engine modes [believed to have favoured Mercedes in qualifying] so there are lots of things they are putting in the way to keep the racing exciting. It feels like we are fighting uphill.”

          MS-Ferrari and RB-Vettel dominance: “First time?”



          5
          5

          0
      • Kimi Raikkonen 7
        Kos Prikaži

        A ti isto sad KERS uvodiš politiku u našu butiku?.Na ovom portalu sam baš zato da pobjegnem od naših talibana koji vode ovu lijepu našu.



        22
        21

        1
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        Tipičan Ante Vetma komentar. Kaj se čudiš? Lik bira koje članke će prenijeti sa stranih medija, a koje ne. Već viđeno i očekivano.



        10
        -10

        20
    • Ivica Serdarevic Prikaži

      A kako je tek ironično da jedan portal uređuje jedan ovakav…Tupan….



      12
      -23

      35
      • Tomislav999 Prikaži

        Ne smis tako o Anti, Mr.Ego odma brise i banna.



        9
        -14

        23
        • Ivica Serdarevic Prikaži

          Pa to je njegovo izražavanje….umislio da je stručnjak F1, kao da je inženjer došao iz ekipe Formule 1, a da ne govorimo o pristranosti koju nijedan urednik nebi trebao imati..



          9
          -10

          19
        • lukarak Donator Prikaži

          Najbolje mi je bilo kako se navlazio u podcastu kad je trebao doci TD za modove motora, da “ako ce sad biti pad performansi Mercedesa da to znaci da je Mercedes varao”. Bas sam se tog sjetio kad je Merc ispao da vara najmanje od svih kad gledamo izgubljenu snagu.



          11
          -4

          15
    • Tomislav999 Prikaži

      Ante kad si Maxa nazvao tupanom ?Ako je itko na gridu svojim izjavama zasluzio takav naziv to je Verstapen.
      Objektivnost i nepristranost na nivou kao i uvik..



      9
      -17

      26
    • Ferrari
      mljac Prikaži

      Ham je dobar vozač ali očajan gubitnik.
      Nije tupan, pametan je on, ali da je smrad, je.

      Čudi me da nije spomenuo da ga žele zaustaviti jer je crnac.



      20
      14

      6
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        Zašto je recimo danas rici bio kažnjen sa 5 sekundi za onaj mali izlet, a Grosjean koji je u punoj brzini razbio pano, dakle nije pravilno obišao oznake nije dobio nikakvu kaznu? i zašto je Masi tako dugo čekao sa odlukom? Recimo znalo odavno da je pod istragom. Da su mu izdali kaznu odmah, mogao je tih 10 sekundi odraditi pod sc-om. međutim kazna je obavljena odmah nakon odlaska sc-a. Malo previše prikladno.



        5
        -7

        12
    • Bilotko Prikaži

      Mladiću, predlažem ti da razmisliš o tome kojom se profesijom baviš, da se prisjetiš kodeksa ponašanja i javnog izjašnjavanja, pa ukloniš svoj komentar.
      Podredno, ako ti je važno velikog sportaša javno definirati tupanom, nastavi na svom portalu, ali napusti novinarsku i komentatorsku ulogu na Arenasportu.
      Time štetiš ugledu poslodavca i struke.



      9
      -14

      23
      • Grgastrga Prikaži

        … Istina neće prestati biti istina samo zato jer se tebi ne sviđa….
        …. još je Ante bio i preblag ja bi upotrebio termin plačipička, i opet bi bio preblag….
        …. I veliš neka se makne sa komentatorskog mjesta, i nek pusti na miru onog neznalicu Blažička da urla bezveze i priča gluposti?!? Baš si smješan…. ??



        7
        -1

        8
    • Zdenko Prikaži

      Ironično je gledati kako nepozvani govore jednom gospodskom brandu kao što je Mercedes kako da vode svoju politiku.



      7
      -2

      9
    • Lewis Hamilton 44
      LH1985 Prikaži

      Ovo ko da slušam Kolindine izjave kad priča o nečem šta ne kuži k… pa laprda gluposti ?



      4
      -1

      5
    • Lewis Hamilton 44
      NRteamLH44 Prikaži

      Kao dugogodisnji citaoc ovog licnog bloga koji vodi Ante Vetma,moram reci da sam odavno smanjio posjete,a sada cu ih jos vise smanjiti zbog teskog neprofesionalizma, i upravo zato kazem da je ovo blog a ne profesionalni sajt. Upravo mi sjecanje i potkrepljuje sve ovo,jer se dobro sjecam kada je Ante pisao da je on izdvajao svoje vrijeme i novac da sve ovo sagradi,sto je sasvim okej ali tada nisam shvatio da on pravi svoj licni blog,a ne stranicu koja ima potencijal da vlada Balkanom.

      Kao citaoc sajta ujedno sam i neka vrsta kriticara,a nema boljeg nacina za napredak nego do citanja konstruktivnih kritika,jer niko nikad nece napredovati,ako samo slusa ove redovne uvlakace i ovce koje bleje kako okolina namece.

      Zasto sve ovo pisem? Pa,u redu je mrziti Hamiltona ( sto autor stranice itekako radi bez pogovora i daljnje rasprave) ali je jako neprofesionalno nametati svoj licni stav na mediju koji ima veliku moc manipulacije sirokim narodnim masama. Jer svaki stav i licno misljenje Ante Vetme lako moze biti opovrgnuto sa druge strane.

      1. Stav Ante Vetme je da se party mode ukida da bi se usporio Mercedes i samim tim da takav potez pridonosi cinjenici da je Mercedes varao sa motorom,ali ustvari smo vidjeli da Mercedes nije nista izgubio,cak nasuprot da su drugi ustvari pali. Znaci potpuna besmislica i upravo zato ne bi trebalo forsirati svoja licna misljenja na mediju koji prati tako veliki broj ljudi,jer smanjuje inteligneciju naseg stanovnista koja je ionako smanjena na minimum.

      2.Hamilton izjavi pokusavaju me zaustaviti,nastavljajuci dalje u smislu da FIA zadnjih godina mnogo toga radi da uspori Mercedes zbog pritiska javnosti i drugih da je F1 dosadna,sto je opet apsurdno. Neko je najbojli u svom poslu i sada ga idemo srusiti jer je to dosadno. Naravno da Hamilton nije mislio da ga Mika Salo pokusava zaustaviti,ali kao sto vidimo takve izjave se mogu intepretirati na vise nacina. Zato u profesionalnosti nema mjesta za licna misljenja i stavove.

      3.Hamilton je “tupan” jer od svoje 7 godine prosipa krv i znoj i da bi zivio svoj san,da bi se bukvalno iz doba kada nije imao za trkace odijelo probio do najboljeg pored svih ovih “Strollova” i kojekakvih sumnjivih sponzorstava. Kada krenes sa dna i uspijes,sve je bitno,svaka pobjeda,svaki krug. Sta bi bilo kada bi neko tebi Ante zatvorio sajt na 1,2mjeseca i rekao “aj sta se zalis radi sajt vec 40+ mjeseci,sta ti znace ta 2,radices svedno jos poslije toga” Vjerujem da bi ti rekao aha ok nije problem,zatvori ga. Pa da mi svi kazemo nije Ante kmecavac on je kao Rikiardo car i ima karakter.

      4.Vec dugo se vodi kampanja da se opovrgne Hamilton ako vec ne na stazi onda u prostorijama FIA-e,gdje se svi poredvodjeni Antom zale na rad sluzbenika FIA-e. Ne govoreci da su razlicite odluke FIA-nih sluzbenika direktno uticale na Hamiltonove pobjede,ali da su znacajno doprinijele uspjehu,sto je opet lici na poteze ocajnika,jer svi znamo da bi Hamilton imao isti broj titula i pobjeda i sa tim kaznama i bez njih. S druge strane,niko ne kaze da su neka FIA pravila jako lose napisana,ali niko ne spominje cinjenicu da svaki vikend ta pravila tumace drugi ljudi,tako da zaleci se na nekonstantost tumacenja FIA pravila je smijesna,jer ih ne tumace isti ljudi. Nekada pravila tumace bivsi F1 vozaci,nekada ljudi koji nikad u bolid sjeli nisu. Kako onda ocekivati dosljednost? Prvi ja nikad ne bi kaznio Hamiltona za jucerasnje vjezbanje starta,niti bi ikada oduzeo Vettelu pobjedu u Canadi,niti ostale slicne slucajeve jer sam misljenja da F1 nije balet,dok ima ljudi koji ne misle tako i zele da je sve kako u knjizi pise.

      Mislim da bih ovako mogao jos dugo,ali ne znam koliko ce mi dug komentar biti,a samim tim i necitljiv,zato cu ovde stati jer je vec dovoljno argumenata ispisano da se prikaze druga perspektiva na ovom sajtu.



      3
      -8

      11
      • Kimi Raikkonen 7
        Kos Prikaži

        Znaš kaj sam skužil?! To da svaki komentar ili kritika upućen prema Hamsi odmah znači da smo hejteri,mrzitelji,rasisti….. Ja se ne sjećam da sam igdje pročitao da Ante ili bilo koji drugi urednik na ovom portalu izjavio da mrzi Hamsu. Osobno smatram da im je intelekt na višem nivo od nivoa mržnje, jer mislim da svi prosječno pametni ljudi znaju da mržnja nevodi nikuda. A što se tiče profesionalnosti mislim da je ona na ovom portalu na nivou. Meni je bitno da je članak preveden i napisan što je moguće više objektivno, dok za onaj crveni kvadratić i ispod komentare urednik, ili bilo tko treći ko radi na sajtu ima pravo na svoje mišljenje kakvo god ono bilo. Ovo što si napisao pod točkom 1. stvarno nerazumijem. Ante misli to što misli ti misliš svoje i ne razumijem kakve to ima veze s profesionalizmom?!! Zato smo i tu da raspravljamo o tome ( iako se slažem da to što Ante govori ne pije vodu ). Pod broj 2. nebi puno htio komentirati jer mislim da se to može interpretirati na samo jedan način. Pod broj 3. mislim da se Ante malo zaletio nazivajući Hamsu tupanom, prije bi mu stajal naziv plačipizda al ok. A ovo o proljevanju krvi i znoju tu si me za jezik povukao. Sada kada bi ti rekao što je sve moja familija proživjela kao i mnoge ostale u ona ružna vremena kada smo kao djeca doslovno kruha bili gladni, Hamsin život u siromaštvu bi ti se činio kao bajka. A ta priča mi je podosta iritantna jer kao prvo nije jedini koji je uspio od “dna” ali je Boga mi jedini koji to dosta redovito ističe. S Nicom R. je bio najbolji prijatelj i u mladosti mu nije smetalo što je on odrastao u Monacu po jahtama ali mu je naglo počelo smetati kada mu je postao konkurent. Da se razumijemo ja ne umanjujem Hamsin talenat i rad ali nije jedini, tu bi mi bio bolji primjer Ronaldo, e taj čovjek stvarno čini apsolutno sve da bude sami vrh. A što se tiče točke 4. tu si sam sebe demantirao kada si napisao da Hamsa nebi imao manji broj naslova ( istina ) i pobjeda ( laž, spomenuo si Canadu a možda bi još koja izostala ) ali to je problem koji si sam lijepo objasnio zato ja i jesam da se ta pravila/upute što više pojednostave i puste ljude da se utrkuju.
        Budi mi lijepo pozdravljen prijatelju.



        13
        12

        1
      • Dietrich Mateschitz
        Ante Vetma glavni urednik Prikaži

        NRteamLH44, hvala na poruci. Uvijek cijenim kad se netko potrudi složiti misli u smislene cjeline, umjesto da vrišti histerične parole kao onih par padobranaca jučer. S onime se nemam volje baviti jer je jednostavno djetinjasto, a na ovo ću rado odgovoriti.

        Ukratko, ne slažem se skoro ni sa čime što si napisao.

        Najprije, “lični blog” nije uvreda, iako imam dojam da si to planirao, ali ne vidim gdje je problem čak i da ovo jest moj osobni blog. Ali nije. Međutim, ovo je portal akreditiran od strane FIA-e. Prema tome, nije da se ne slažem, nego si objektivno u krivu. To da sam vlasnik stoji, to da određujem politiku portala i dajem slobodu autorima da pišu – to također stoji. Bilo je situacija kad bi mi neki komentator zamjerio što smatram da je Alonso hohštapler i varalica, pa bi znalo završiti tako da taj isti komentator napiše kolumnu, pošalje mi ju na mail, ja pročitam i objavim, bez obzira što se nisam slagao s napisanim, to je najmanje bitno. I svi koji misle da bi mogli bolje “birati vijesti” ili “pisati objektivno” od nas koji to trenutno radimo – stoji otvoren poziv da se javite na [email protected] i krenete volontirati poput svih ostalih koji tu rade.

        Dosta toga u ostatku komentara ti se temelji na tome da ja “forsiram svoja lična mišljenja”, što mislim da je uvredljivo prema publici portala. Pa ne čitaju nas pavijani koji će pročitati moje mišljenje i onda automatski povjerovati u to i slijediti me slijepo. To nema logike, ja nemam nikakav autoritet da bi itko slijedio moja mišljenja. Ja nemam par desetaka milijuna pratitelja koji će nakon mog iznošenja mišljenja zapaliti društvene mreže i vikati neartikulirane uvrede. Dok, s druge strane, Hamilton ima tu vojsku pratitelja i odgovornost da ne priča laži ili teorije zavjere. Kad on kaže da ga se nastoji zaustaviti, onda imaš masu njegovih sljedbenika koji će na Twitteru pisati “smrt Michaelu Massiju” ili “FIA rasisti” i slične bljuvotine. Zato je ne samo točno nego i nužno jasno i glasno reći da je Hamilton tupav i da se njegove izjave ne smiju uzimati zaozbiljno. Kad priča o apexu 2. zavoja na Yas Marini? Svakako, teško da ima ikog bolje kvalificiranog da o tome priča. Kad priča o bilo čemu (ali baš bilo čemu) drugome? Nitko pri zdravom razumu ga ne bi shvaćao ozbiljno jer je svima jasno da je intelektualno potkapacitiran.

        I bitno je shvatiti da nije problem to što je tupav, Bože moj, svatko od nas je u nečemu tupav. Kad bih ja kao putnik u avionu počeo pričati kako je kapetan loš i pojma nema – onda je jedini logičan korak da mi netko kaže – “čuj, glup si”. Pa neće mi valjda dati da upravljam avionom? To je zdrav razum, i koliko god bilo nekorektno nešto reći, na ovom portalu će se ta politika ne samo provoditi nego i poticati. U kolumnama i u komentarima je svima dozvoljeno reći što misle, a u vijestima će se maksimalno držati objektivnog izvještavanja događaja. Ako nekom to smeta, što se može, širok je internet.



        14
        12

        2
        • Lewis Hamilton
          smr201 Prikaži

          @AnteVetma
          Ne bih se složio.
          Jedno je reći da o temama van F1 nije kvalificiran pričati, a skroz drugo je reći da je potkapacitiran.
          Prvo implicira da nema potrebno znanje, a drugo da je glup i ispod prosječno inteligentan.
          Prvo je legitimno mišljenje na koje imaš pravo, a drugo je vrijeđanje čovjeka bez osnove jer nitko od nas ne zna tko je od njih koliko inteligentan na temelju tih par izjava što dobijemo nakon utrke. Vidiš razliku?



          4
          -5

          9
        • Nando
          Lux Prikaži

          je situacija kad bi mi neki komentator zamjerio što smatram da je Alonso hohštapler i varalica, pa bi znalo završiti tako da taj isti komentator napiše kolumnu, pošalje mi ju na mail, ja pročitam i objavim, bez obzira što se nisam slagao s napisanim, to je najmanje bitno

          ? Toplo preporučam svima koji imaju dojam da se gleda isključivo negativno na neku ličnost u F1. Meni je trebalo par tjedana, pretražio sam više izvora nego kad sam radio završni rad, ali definitivno se isplatilo.
          Na neki način je slična situacija bila sa Alonsom prije par godina, ali se pokazalo da su to bile otvorene kritike, a ne mržnja prema Alonsu. A danas na portalu ima daleko više fanova Fernanda od ekipe koja je stvarno mrzila Alonsa.
          Mislim da ima puno toga pozitivnog i lijepog napisat o Lewisu u nekoj kolumni (npr. povodom 92. osvojene utrke, kad bude). Ali nemojte očekivati Tifosa ili Alonsovca da piše o tome… ;)



          6
          6

          0
      • Lewis Hamilton 44
        NRteamLH44 Prikaži

        @Kos @Ante Vetma

        Komentar sam napisao kao kratak osvrt na cijelokupnu situaciju na portalu,prikaz moje perspektive stvari koje se ovde desavaju kao citatelja.

        Nisam planirao ulaziti u duboke rasprave,tako da vam se obojici zahvaljujem na izdvojenom vremenu za pisanje odgovora,procitao sam oba komenatara i postujem vasa misljenja.



        4
        2

        2
      • Lewis Hamilton 44
        LH1985 Prikaži

        @Ante Vetma @NRteamLH44
        Jako ljepo složen tekst, objektivan, realan, iskren i ispunjen činjenicama ali nažalost takvu izjavu o Tupanu on izjavljuje isključivo radi klikova i posjeta potralu jer to je jedino šta je tu bitno. Kontra uvijek pali kod naroda. Njegove riječi nemaju nikakav više kredibilitet osim zadovoljavanja sponzora i hvalisanja sa pregledima.



        2
        -5

        7
  4. Nando
    Lux Prikaži

    Ako ste ko mali igrali nogomet na “ulici”, uvijek je bilo jedno krajnje traljavo dijete koje bi svi poslali da stoji na golu. I onda bi mu netko iz vlastite momčadi dodao loptu, a ono bi uzelo loptu u ruke. Međutim, često bi ekipa (da ne zove indirekt) rekla: “Aj, nije znao.”

    E PA DOSTA JE BILO “NIJE ZNAO!”



    35
    31

    4
  5. Nando
    andrej12 Prikaži

    Netko me sabotira…salu na stranu, trebao bi se ugledati na Ricciarda, dogodilo se sto se dogodilo, take it on the chin i idemo dalje, a ne radit svjetsku senzaciju da su svi protiv njega jadnog, a da on nadljudskim naporima uspijeva ipak pobijedit.



    24
    22

    2
  6. Kimi Raikkonen 7
    Kos Prikaži

    E moj Hamsa šteta što si tako plačljiv tip, inače bi osim mog poštovanja i cijenjenja za sve što si postigao možda zaradio i koju simpatiju. Ako je itko povlašten kod sudaca onda si to ti ( što je i razumljivo u neku ruku Messi,Ronaldo,LeBron u svim sportovima je tako ). Iako sam protiv takvih glupih uputa/pravila ja bi ga kaznio samo zato jer izmišlja takve glupe kerefeke. On je sad poseban pa mora vježbat start 100m niže od svih a valjda je i dragom Bogu svjedeno. A ovo da ga pokušavaju zaustavit to neću ni komentirati samo mu još fali da krene izjavljivat kako je sve to zato jer je crn.



    25
    21

    4
  7. Pascal Wehrlein 94
    Wehrlein94 Prikaži

    Ne biti nervozan ,Lujo



    5
    4

    1
  8. lukarak Donator Prikaži

    Ma btk, imao je bottasa cak i na losijim gumama. Nece bas svaki put bit nekih gremlina.



    1
    -3

    4
  9. Jim Clark
    limitmaker1 Donator Prikaži

    …baš sam htio poslije utrke komentirati kako je ham prešao preko odluke mirno i prihvatio kaznu nakon intervjua i onda niti sat vremena nakon pročitam ovo…



    9
    8

    1
  10. Fia
    Realista Prikaži

    Hahahahaha pa ovo nisu istine hahahha



    12
    11

    1
  11. Mick Schumacher
    Ante Maras novinar Prikaži

    Možda je bezopasno to što si napravio i što ne štetiš nikome na taj način, ali ipak znaju se pravila i ako je to za kaznu, onda se to treba kaznit i točka. Hamiltone, nekad treba radi vlastite nepažnje snositi posljedice i ne radit dramu oko toga, a ti upravo suprotno. Iskreno, budi zahvalan na tretmanu sudaca prema tebi jer suci često u tvom slučaju triput razmišljaju hoće li te kazniti za isto što i drugi naprave i bivaju odmah kažnjeni, a to se moglo vidjeti i danas kad se čekalo podosta dugo da se donese tebi kazna, a ostalim kažnjenim vozačima se kazna odmah donijela i nisu puno prigovarali, a najbolji primjer kako prihvatiti kaznu je Ricciardo. Ne brini, skinut ćeš Schumacherov rekord i nitko te ne sabotira, pogotovo ne suci, nego te samo sad počinju pomalo tretirati kao svakog drugog vozača, a ne kao divu kojoj ne smije pasti kruna s glave.



    23
    19

    4
    • Zdenko Prikaži

      U posljednjih recimo 6 godina za koliko odluka sudaca si smatrao da su krive? Jesu li ikad kaznili Hamiltona, a da je tebi to bilo nepravedno? Pitam kad već kažeš “ali ipak znaju se pravila i ako je to za kaznu, onda se to treba kaznit i točka”. Osim ako “ali ipak znaju se pravila i ako je to za kaznu, onda se to treba kaznit i točka” ne znači kad TI odlučiš da je za kaznu ;)



      1
      -5

      6
      • Mick Schumacher
        Ante Maras novinar Prikaži

        Evo jedan relativno friški primjer. Hamilton je prije dvije godine na VN Njemačke krenio ulaziti u boks, ali mu trkaći inženjer javlja u zadnji tren da se vrati na stazu te se on vraća preko linije na stazu i ne biva kažnjen, iako se to kažnjava. Za gotovo istu stvar Kimi biva kažnjen na VN Toskane s 5 sekundi kazne. Smatram da su pravila jako loša, ali isto tako smatram da se trebaju i poštivati te da ona vrijede jednako za sve, a ne da se nekima tolerira, a nekima ne.



        8
        7

        1
        • Zdenko Prikaži

          Evo suci su odlučili da neće dobiti 2 kaznena boda. Znači slažeš se?


          0
          -4

          4
        • Mercedes
          Har Kl Donator Prikaži

          Hamilton nije bio kažnjen, jer to nije bilo kažnjivo.
          Kimi je drugačiji prekršaj uradio i dobio je kaznu.
          Hamilton je također prošle godine uradio isto kao i Kimi i dobio je kaznu.

          Prvo pogledati ta tri slučaja pa ćeš možda uočiti bitnu razliku.



          1
          -7

          8
        • avalon Prikaži

          pa nikad se nije kažnjavalo ako vozač krene u box , predomisli se , “presječe” preko trave ( ipak je to F 1 , ne treba gubit vrime kad postoji prečac ) , preko linije . to smo to vidili bar 20ak puta da se radi . samo …tada je NAVODNO prekršija pravilo iz dodatka L, poglavlje 4, članak 4(d) sportskog pravilnika koji brani prelazak preko linije koja označava granicu između pit-lanea i staze. . NAVODNO ? vjerovatno je na portalu snimku poteza LH montira i postavija neki mrzitelj lika i djela LH jer to on nije uradija . a ako i je , ako je prekršija pravilo iz dodatka L , poglavlja 4 , članaka 4 vjerovatno nigdi decidirano ne piše da se za kršenje tog pravila LH treba kaznit . da je to na istoj trci uradija neko drugi prije LH naravno da bi toga trebalo kaznit zbog kršenja pravila . osim toga LH i ekipa su iskreno priznali pogrešku i činjenicu da je zavladala zbunjenost unutar ekipe oko toga treba li ostati na stazi ili ući u boks i to je dovelo do kršenja pravila. znači priznanjem LH i ekipe suci su imali lak zadatak tj kaznu ali se pokazalo da istina/iskrenost oslobađa od svake krivnje . ali samo ako je u pitanju LH/mercedes jer 2018. u silverstonu kimi je ima sudar sa lewisom na početku trke , pobjedija je seb , kimi je ISKRENO prizna grešku ali je ipak kažnjen sa 10 s . . kimju istinu/iskrenost suci nisu uzeli u obzir . e ali da je kimi vozija mercedes zbog ISKRENOSTI vjerovatno ne bi dobija kaznu . da se mercedesu , njihovim vozačima češće nije gledalo “kroz prste” npr u ovoj situaciji ili jump startovima VB kad su se suci pozivali na senzore za nas “nevidljive” pa smo trebali virovat sucima da je sve bilo regularno možda bi pripazili šta rade , a ovako…. jbga . stvorili su skoro nedodiriljivo “čudovište” … milim na kompletan tim ali i na LH koji se kadkad kad izgubi pobjedu na koju računa ( ka da ima pretplatnički blok za pobjede ) ponaša ka razmaženi dječačić šta je pokaza i danas ka na nijedno pitanje mislim herberta ( jbe me maska kod prepoznavanja ) uopće nije odgovorija …. dječačić se naljutija . možda jer je shvatija da ga žele zaustaviti hahahahaha … opsani , SVOJEGLAVI VB koji ne sluša tota ( pa je sve moguće ) “puše za vratom ” LH , samo 44 boda zaostatka , a bogme je i max blizu , sa samo – 77 bodova . bit će ovo prvenstvo JAKO neizvjesno :) :) :)



          10
          9

          1
  12. Sergio Perez
    Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

    Pokušavaju me zaustaviti, zar ne?”

    Koji glupan, nakon 90 pobjeda u karijeri izgovoris ovu glupost….



    29
    28

    1
  13. Fernando Alonso 14
    Lukica Prikaži

    Ugledaj se na Ricciarda kralju kraljavi, a ne ponasat se kao dijete od 5 godina… Zbog ovakvih stvari nikad nece biti najveci.



    23
    21

    2
  14. Ferrari
    Boris_CRO Prikaži

    FIA mu je dala 7+ godina dominantan bolid. A još uvijek je žrtva rasista. Tko mu da u stvarnosti šamar zaslužuje pivu.



    30
    27

    3
    • Zdenko Prikaži

      Nemojmo pretjerivati. Gdje je on rekao da je on žrtva rasista? Ima stotine miliona mogao bi lako okrenuti glavu od rasiszma i nejednakosti i onih koji nemaju nikoga iza sebe. Mogao bi reći ja sam uspio i vi možete ako se jako potrudite kao i ja. Zar nije to nešto što se često čuje od uspješnijih?

      To što on riskira ugled, sponzore i možda karijeru da kaže i založi se za nešto u što vjeruje je ipak prije vrijedno respekta nego vrijedno omalovažavanja.



      3
      -11

      14
      • avalon Prikaži

        Zdenko … naravno da Boris_CRO pretjeruje . LH nikad nije reka da je žrtva rasista već da ga kažnjavaju valjda zato jer je crnac šta su neki krivo protumačili da aludira na rasizam , a on jadan je samo spomenija svoju boju kože bez ikakvih skrivenih primisli kad je to izjavija . nevina izjava j e krivo protumačena :) :) :)



        9
        6

        3
        • Zdenko Prikaži

          “već da ga kažnjavaju valjda zato jer je crnac ”

          Kad je ovo rekao? Ovo u naslovu?


          0
          -5

          5
        • Mick Schumacher
          Ante Maras novinar Prikaži

          @Zdenko On je to govorio tamo 2011. godine, ako se ne varam, jer stvarno ga jesu kažnjavali dosta, ali nije razlog bila njegova boja kože, nego njegova sklonost incidentima jednaka Grosjeanu ili Maldonadu u najboljim danima te je zbog tih incidenata bio svaki put kažnjen.



          3
          3

          0
        • avalon Prikaži

          Zdenko …. “već da ga kažnjavaju valjda zato jer je crnac ” Kad je ovo rekao? ma nikad , to sam ja ka stari hejter LH izmislija :) :) :) ako pratiš F 1 od dolaska LH onda ti je sigurno promakla 2011. kad je bija u “izneredu” sa ocem , sa svojom curom nicole scherzinger pa je valjda i zbog toga radija sra*a zbog kojih je kažnjavan ( tada nije bija nedodirljiv ka danas ) i tada je spominja tim kolegu buttona pričajući kako je kod njega harmonija sa ocem , djevojkom jessicom michibata i kako oni jensona prate na trkama , a on ( LH ) je jadan sam . tada je malo falilo da vozači održe sastanak na kojem bi raspravljali o sranj*ima koja je LH radija , zbog kojih je kažnjavan . ne mogu ulazit u intelektualne kapacitete lewisa ali mislim da nije teško primjetit da je lukav lik . zato se pokuša iz gabula izvuč izjavom da ga vjerovatno kažnjavaju jer je crnac šta je po mome mišljenju bar donekle uspija jer vozači su otkazali sastanak koji su planirali .



          1
          1

          0
    • Marlboro
      AMG Donator Prikaži

      Cuj FIA mu dala, je li bar za koji saraf zasluzan i Mercedes?



      1
      -9

      10
  15. Tomislav999 Prikaži

    Zahvaljujuci Anti Vetmi ovaj portal je postao klub mrzitelja Hamiltona, uz jos neke vijesti oko F1.

    Stoga ovdje iznjeti stav drugaciji od ‘Hamilton je tupan’ i ‘Mercedes su lopovi i varaju’ bilo bi gubitak vremena.



    5
    -27

    32
    • F1puls Portal
      Sarma Donator Prikaži

      A tko ga mrzi?
      Ne moraš lupat po enteru na svakoj temi iste komentare…
      Znaju svi da je Lewis vrh vozač i loš gubitak…
      A najjači je u ovakvim izjavama poput danas – “vruće glave”.



      21
      21

      0
    • Fernando Alonso 14
      tapa-tapa Prikaži

      ?‍♂️?‍♂️



      4
      4

      0
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži

      Pa kad tip i je tupan. Tupan kad god nepobjedi sere po svima osim po sebi koji radi stvari protivne pravilniku i onda se cudi. A brzo zaboravlja koliko je dobio bonusa od charlija ili opomeni . Bas zato ga ljudi ne vole jer je tip u porazu dno dna, gnjida… Hamilton je jedan obicni placko kad nije prvi a vi mozeste pisat sto god vas je volja o vetmi ili o nama koji ga komentiramo no istina boli. Pogledaj druge vozace koji su gubili naslove i kako su se ponasali. ovaj tvoj tupan nikad nije rekao bravo —- —– , bio si bolji i cestitam na pobjedi , bez da na kraju se nije prosrao kao danas kako ga pokusavaju zaustaviti. Da evo svi se sjatili kad je dosao na 1 pobjedu od schumahaera da ga zaustave. Da su ga htjeli zasutaviti bilo je prilika no pogodovali su mercedsu i nastavili ono sto traje godinama . A da nije toliko jadan bi bio zahvalan na onome sto mu je ekipa dali i sutio jer vozi najdominatniji bolid ikada. Stoga ako ti nije jos uvijek jasno gdje ti mezimac je plitak ja cu ti jos detaljnije to pojasniti.



      17
      16

      1
    • Ivica Serdarevic Prikaži

      A sve drugačije komentare briše Ante Vetma…



      1
      -10

      11
      • Ayrton Senna
        OffLiberyMedia Prikaži

        Zasto moj komentar nikad nije bio izbrisan, a imao sam kritike i na Hamiltona, i na Vettela, i na Verstappena i na ostatak top tiera? Možda zato što ne vrijeđam nego samo iznesem mišljenje?

        Mišljenje za ovo danas? – mislim da Hamilton nema 16 godina i da se ne treba tako ponašati.

        Uvrjedljiv sadržaj? Samo za egoisticnjake i one koji vole Hamiltona više nego svoju porodicu. lp



        12
        11

        1
  16. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    Evo zbog cega nikd necu prihvatit hamiltona kao velikana sporta… Fanovi hamiltona pitanje zasto ga volite koji je razlog?
    Kao kad imas kolegu na poslu koji je amo rec bolji od tebe ima vecu placu više godisnjeg privilegije, i tebi to nesmeta nego ti smeta to sta nece pocastit marendon i srat ce sefu ako ti dobijes povisicu i izdat te sefu za svaku sitnicu a dok je po njegovome prema tebi ce bit kao najbolji prijatelj e pa to je vas lewis, može on bit brzi od svih i najbolji al kao covik si smece!
    Sta bi bilo da botas ima 30 bodova vise ili rbr bolji paket tek…. Izgubia je 3 trke ovu sezonu i na svakoj je itekako pokaza svoje sportsko ponašanje jel tako gospodine james dupli difuzor??



    22
    20

    2
    • Bilotko Prikaži

      Ja ga volim zato što je za koplje inteligentniji i elokventniji od svih drugih vozača, razlika je toliko očigledna da je ne moram niti pojašnjavati, čak i veća nego vozačka.
      Taj karakter o kojem govoriš obožavam, zato on jest najbolji.
      Imao sam priliku osobno upoznati i družiti se sa nekoliko povijesnih velikana sporta, tenis, košarka i nogomet.
      Svi, ali svi imaju takav karakter sat prije, za vrijeme i sat poslije utakmice,
      To je vrijeme u kojem su “ubojice”.
      Ako to nemaš, ne možeš biti najtrofejniji.



      3
      -21

      24
    • Bernie Ecclestone
      Dani Donator Prikaži

      I ja sam to govorio za Šumahera, pa sam ga ipak prihvatio takvog kakav je.



      2
      -4

      6
      • Blue Flag
        dFixxx3r Prikaži

        ma shumijev karakter i komunikacija su gospodski u usporedbi sa lujom



        12
        11

        1
      • avalon Prikaži

        Dani … u pravu si . podsjetija si me na onaj “slučaj” kad je RB na naredbu tima u austriji 2002. mora propustit pobjedu MS i sličan kad je VB na naredbu tima mora proupustit LH sa napomenom da će mu lewis “vratit” poziciju . na kraju trke su i MS i LH reagirali isto . ne , čekaj … MS je RB prepustija najvišu stepenicu postolja , a on je sta na stepenicu drugoplasiranog , a LH je ponosno stupija na pobjedničku stepenicu postolja koju je pošteno , bez pomoći i zaslužija dok je VB bija u licu crven ka rak . btw , posli u americi MS je uzvratija RB , skoro se zaustavija pred ciljem da ga rubens pretekne ( prednost RB je iznosila 0.011s ) , a LH je izjavija da ne misli vratiti “uslugu” VB . evidento da su karakterno isti zar ne ? sitim se i onog odustajanja hakkinena kad je zbog toga pobjedu odnija MS koji pobjedu nije pripisa svojoj čudesnoj vožnji ( šta LH zna uradit ) nego je iskreno prizna da su imali puno sriće . o MS su izetno pozitivno govorili svi koji su sa njim surađivali ( npr ljudi u benettonu ) , a šta će pričat o LH možda će mo čut kad završi karijeru . osim toga LH je “rovarija” i kontra oba tima za koja je vozija .. siti s e objavljivanja telemetrijskih podataka na twitteru ( McL ) ili npr primjedbe o mercedesu ka njemačkom timu sa njemačkim vozačem dok je vozija sa NR . od MS se to NIKAD nije moglo čut … da priča kontra tima . moga je npr kenjat po “gumaru”/bridgestonu 2005. ali nije iako su ovi to zaslužili . LH je nekoliko puta spominja kako pirellieve gume nisu OK . a zamisli da je lewis napravija ono šta i MS 1997. pa da je naj rigoroznije kažnjen u povijesti F 1 . valjda bi LH sve uradija da “uništi” F 1 kad pi*di zbog ovoga … a kako je reagira na kaznu MS ? i on je bija svo vrime gladan pobjeda , titula ka danas LH ali je u svemu ima više kontrole , mjere ….



        13
        12

        1
  17. Bmw
    dex_wpm Prikaži

    F1 je već odavno u vlasništvu KKK…



    9
    8

    1
  18. Max Verstappen 1
    Multi 21 Prikaži

    Kako je čovjek nesvjestan samog sebe, ma zapravo svega. Osim naravno rasizma.



    10
    10

    0
  19. Audi
    Alonso1983 Prikaži

    Da nije novi CEO nazvao sudce i rekao sto ih ceka ako Ham nepobere kaznu ;-) , a možda su reagirali i ostali Ferarijevi bivsi zaposlenici da sprijece Hama u dostizanju Schumaherovog rekorda.



    3
    0

    3
  20. Fernando Alonso 14
    tapa-tapa Prikaži
    x1

    Jel on to na mercedes misli?



    19
    19

    0
  21. Toro Rosso
    25_321 Prikaži

    Za tu izjavu bi trebao dobiti jos 2 kaznena boda.



    13
    11

    2
  22. Ferrari
    pero iz bukurešta Prikaži

    Kakva gnjida je ovaj tip!
    Dno dna od osobe!
    Užas!



    15
    12

    3
    • Bilotko Prikaži

      E moj Pero.
      Kako je u Bukureštu ??



      3
      -7

      10
    • Zdenko Prikaži

      Rekao je da hoće usporiti njega i Merc i da tako oduvijek rade svakome tko je dominantan. Dakle i Michaelu i Fernandu i Sebastianu. Njegova izjava je točna. Uostalom sam je izjavio da je ovo radio već stotine puta i nikada ni opomena.

      Rečenica iz naslova je samo jedna u nizu koje je dao. Vidi izjavu u cjelosti ako ti se da :)


      0
      -2

      2
  23. Team MB Prikaži

    Momci dok vi ovdje raspravljate i govorite mu sve i svasta on ce veceras uzeti nekog zenskog modela da ga smiri, a sutra nastaviti trositi milione, a vi mu i dalje govorite sve najgore, kako bi ispunili svoj dosadni zivot a sutra trk na posao, valja zaraditi 700-800 eura.. Pozdrav



    2
    -22

    24
    • Michael Schumacher
      VRSV546 Prikaži
      x2

      I kurva zarađuje puno više od mene pa se nebi minja
      Covik je covik bia on cistac ulica ili presjednik amerike
      Aa smece je smece bia ti presjednik amerike ili cistac ulica
      Trump ako oce ubije 100 ljudi i navecer radi sta oce pa je onda on Bog a mi govna?



      28
      26

      2
      • Team MB Prikaži

        Ja ti govorim da bi vi svi bili on da moze, al ne moze jbg.. A usput ako ti se bude dalo prisjeti se kako su vozaci u proslosti reagovali kad su gubili zbog tudjih gresaka, pa se neki isli i fizicki obracunavati.. Prokomentarisati nesto na konferenciji se ne smije, a ici tuci covjeka smije? Ovaj nije siledzija nego ok momak sto se isao tuci, a ovaj ljiga sto je izjavio nesto sasvim normalno u danasnjes svijetu demokratije?



        1
        -7

        8
        • Michael Schumacher
          VRSV546 Prikaži

          Covjek koji se bori za prava crnaca time da diže prasinu
          Trazi jednakost a vozi raketu pored kariola
          Covjek koji vozi pod zastavon VB a vodi se da zivi u monacu da neplati porez
          Covjek koji je zelen i vegeterijanac a ima privatne avione i vozi u sportu koji najviše zagađuje okolis
          Da o tom dvolicnom vozacu govorim



          18
          17

          1
        • Team MB Prikaži

          Skoro svi sportisti koji vise zaradjuju prijavljeni su u Monacu, i ne treba sad kad je uspjesan davati drzavi pare koja vjerovatno nije htjela uloziti jednu kunu u njegov razboj, takvih slucajeva jr milion,onda tebi pola svijeta ne odgovara. A ovo za avion, ti bi plivao iz utrke iz Australije u Bahrain ili? I nema potrebe da idemo dalje, jer neces da odgovoris na moje pitanje, tako da ovako mozemo do sutra..



          1
          -10

          11
        • Michael Schumacher
          VRSV546 Prikaži

          To za avion ti govorin ovako
          Momak ima curu kurvu koja dnevno ima 5 musterija a s momkon se cuva za iza braka….
          Znaci ako si u jednoj strani onda se drzi nje a lewis to radi na nacin da mi bi morali na posal s el. Buson il biciklom a u drugu stranu je u redu da ti zagađujes više nego REALNO 500 ljudi koji moraju po njegovom manje zagađivat a ti nastavljas po starom



          6
          4

          2
        • Team MB Prikaži

          Covjece, on mora letiti avionom, razumijes MORA, a ti ne moras paliti auto da odes do marketa 200 metara od kuce, i to je u pravu ko god da podrzava.. I poredjenja sa kurvama su ti odvratna, nadji nesto bolje..


          0
          -7

          7
        • Michael Schumacher
          VRSV546 Prikaži

          Neznam kako da budem jednostavniji i bolju usporedbu dan
          Ako odes u formulu e i oricas o zagađenju njegove rjeci imaju težinu ( sta bi bija lud da napravi)
          Ako ti je posal takav moras mucat o nekin stvarima
          To je kao da ja radim za fb pa govorim da su ljudi previse na internetu
          Govorit ljudima da corona nepostoji a stavis 3 maske na lice da budes siguran….
          Misli sta os zivi kako os al budi tih i velik u porazu i svi ce te postivat



          9
          9

          0
        • Team MB Prikaži

          U pravu si.. Bolje biti tih i fizicki se obracunavati, jer ostajes tih..


          0
          -7

          7
        • Michael Schumacher
          VRSV546 Prikaži

          U njegovom slucaju bi bilo amo se ic fizicki obracunat s njima pa bi se skria u misju rupu dok nezavrsi… O tome ti prican prica jedno radi drugo…..



          4
          4

          0
      • Bilotko Prikaži

        Ha, ha, ha !
        Šteta da nemaš svoj portal, razmisli.
        Portal o Moralu, Poštenju i Ćudoređu.
        Pomeo bi sve. Ohrabri se



        4
        -11

        15
    • Niki Lauda
      wapi Pretplatnik Prikaži

      Uzet će modela, ne nužno ženskog.



      9
      8

      1
  24. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Za frajera koji zarađuje 3 milje po utrci mogao bi i pročitati pravila i upute direktora utrke. Ja bi očekivao toliko profesionalnosti kad zarađuješ tolike novce. Ovi ostali tipovi koji zarađuju nulu, dvije ili čak tri manje nemaju problema s takvim glupostima.



    24
    22

    2
  25. Michael Schumacher
    Slavenowsky Donator Prikaži

    Suština je da je Hamilton možda najbolje prihvaćeni tamnoputi lik u historiji čovječanstva, ali njegovi kompleksi žive u iluziji da je čitav svijet protiv njega.



    19
    17

    2
  26. Fernando Alonso 14
    alonso05espana Prikaži

    Naravno, suci su rasisti nije on ništa krivo napravio #Hamiltonlifematters ?



    10
    7

    3
  27. Boki5 Prikaži

    Istraga je bila pola sata prije starta. Koliko tim retardiranim sucima treba da donesu odluku. Užas…..



    5
    4

    1
  28. Ferrari
    VettelFerrari Prikaži

    Lewis ne bi ništa osvojio da nije bilo genijalnosti Rossa Brawna, Tota Wolffa i Nikija Laude.

    A na ovako cendravo ponašanje nemam komentar.



    7
    0

    7
  29. Bernie Ecclestone
    Dani Donator Prikaži

    “Kazneni bodovi brišu se nakon godinu dana, no Hamiltonu se nijedan bod neće izbrisati sve do VN Turske, što znači da će na VN Eifela, VN Portugala i VN Emilia-Romagne morati biti maksimalno oprezan. Tada će mu biti obrisana dva boda koja je zaradio zbog sudara s Alexom Albonom na VN Brazila.”
    Update:
    And the stewards have now gone back to the incident and decided to remove the points from Hamilton’s licence. If they had have stood then Hamilton would have been on 10 for the 12-month period, putting him two away from a one-race ban.

    Instead Mercedes will now be fined €25,000 for giving the instruction to Hamilton to complete his practice start.

    “I need to go back and see what the rules are,” Hamilton told Sky F1 in the Sochi paddock.

    Zanimljivo kako je Ante ovo izbacio iz članka. Očekivano



    4
    0

    4
  30. Bilotko Prikaži

    BREAKING NEWS

    Najtrofejniji.vozač Formule 1 u povijesti, Britanac Lewis Hamilton, teško.je primio k srcu salve kritika na svoj račun izrečene od glavnog urednika portala F 1 Pulsmedia Ante Vetme i brojnog stručnog i objektivnog članstva.
    Izvori potvrđuju da je tražio hitne prijevode svih komentara na engleski jezik.
    Nakon šokantnog rezultata prijevoda tekstova, Hamilton je postao potpuno svjestan svoje ljudske bezvrijednosti i vozačke prosječnosti.
    Zbog navedenog je zatražio stručnu pomoć, a izvori ukazuju da je kroz suze obećavao da će se promijeniti i popraviti, da će sve učiniti ne bi li do kraja života popravio utisak o sebi kod njime razočaranih ljudi u Hrvatskoj i okolnim zemljama.
    Prema posljednjim saznanjima Hamilton će se osobno obratiti gospodinu Vetmi i kritičarima sa zamolbom da ga pismeno upute u sve njegove nedostatke i predlože načine iskupljenja.

    Izvor: BBcCC



    8
    -13

    21
  31. Pirelli Hypersoft
    Einspritz7 Prikaži

    Smiješna kazna , nikad čuo za tako nešto . Da li je netko ikada kažnjen za to ?!
    Na kvalifikacijama je Max pretekao Pereza u pitlaneu , nisam baš siguran da je to dozvoljeno , pa nije bilo ni istrage. Isto tako i kad je razbio bolid u formacijskom krugu , ništa . A onda kažnjavaju ovakve gluposti.



    3
    0

    3
  32. Michael Schumacher
    27Ferrari28 Donator Prikaži

    Talent na stranu , ali Lujo se jako trudi biti influenser ali si svaki put puca u nogu jer ljudi vole iskrene priče, a on je totalni fake. Priča o BLM a živi u Monte Carlu u luksuznom stanu kako bi izbjegao plaćanje poreza.
    Taj njegov personality je toliko odbojan da je zasjenio sve njegove sportske uspjehe i to ga u mojoj knjizi stavlja daleko ispod Senne, Schumija, Mike, Alaina i sl.



    11
    10

    1
  33. Toto Wolff
    KaTomoF1 Prikaži

    roki, imat ćeš preko 100 pobjeda za godinu dana i 8. naslov u đepu, mojne se sekirat. Nakon toga idi u politiku i ne vozi ’22. pliz. Odnosno možeš u Ferrari onda, ali to baš nije spojivo, jel tako ? Iako bi to bilo kad bolje razmislim jaka poruka, bilo bi kao da si pridonio politički svijetu.



    5
    5

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.