Button komentira ovogodišnji revanš Leclerca i Vettela

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 2 min 6 komentara

Komentator Sky F1 televizije i bivši svjetski prvak Jenson Button smatra da će Ferrarijev dvojac Charles Leclerc i Sebastian Vettel ove godine biti jači nego što je bio u 2019. godini, te da će ekipa više profitirati od njihovih kvaliteta.

“Imali su par incidenata prošle godine, a valjda to neće ponoviti. Obojica su jako brzi.”

“Mislim da su u 2019. obojica pokušali pronaći svoju poziciju unutar ekipe. Leclerc je novi dečko i osvojio je više pole positiona od bilo kog drugog, a Vettel je četverostruki prvak.”

“Dva jako talentirana vozača sad nakon prve godine mogu surađivati i raditi zajedno s ekipom u borbi protiv Mercedesa, a ne samo jedan protiv drugoga.”

Iako je Vettel kroz sezonu imao 10 utrka završenih ispred Leclerca, a Leclerc 7 ispred Vettela – bodovno stanje na kraju bilo je u korist mladog Monegažanina.

“Mislim da Sebastian sad shvaća koliko mu je kolega brz i mislim da će imati puno bolji odnos. Očigledno, žele se pobijediti, ali mislim da su zaista jak par.”

“Po pitanju postavljanja bolida Sebastian je jako dobar. On provodi više sati s inženjerima od bilo kog drugog i pokušava fino uštimati neke stvari.”

“Kad imate mladi talent u ekipi – mi smo u McLarenu to imali kad su kolege bili Alonso i Hamilton – to uvijek malo našteti iskusnijem vozaču. No, jednom kad prijeđete preko toga i počnete ga gledati kao ravnopravnog – onda je puno drukčije”


Odgovor

6 komentara

  1. Imola Prikaži

    Kaj nebi trebao Ferrari danas pokazat bolid ?



    2
    2

    0
  2. Honda
    I2oni Prikaži

    Bravo care. Gospodin pravi :)



    2
    2

    0
  3. Clay Regazzoni
    Ber Prikaži

    Lijepo rečeno!
    I točno, uostalom, he
    Hajmo Ferrari!!
    Proslava 1000-te utrke i naslova u 2020.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.