Mercedesov Toto Wolff će ovaj vikend propustiti prvu utrku od 2013.

Izdvojeno

Luka Jurić

Prije 5 godina 2 min 3 komentara

Mercedesov šef momčadi Toto Wolff propustit će utrku F1 prvi put u šest godina ovaj vikend jer neće otputovati na Interlagos za VN Brazila.

„Brazil će biti prva utrka od 2013. kojoj neću prisustvovati“, potvrdio je Wolff prije ovotjedne utrke. Mercedes je već osvojio konstruktorski naslov, a Lewis Hamilton je osigurao svoj šesti vozački naslov na prošloj utrci.

„S oba naslova osigurana, to mi daje više vremena u Europi da se fokusiram na druge teme. Odlično je biti u mogućnosti napraviti ovo i znati da će momčad predstavljati ‘Trokraku zvijezdu’ na najbolji mogući način, na stazi i van nje.“

– Toto Wolff

Mercedes je proslavio svoj šesti dvostruki naslov za redom u svojim tvornicama za motor i za šasiju u Ujedinjenom Kraljevstvu prošli tjedan.

„Svih 1.500 muškaraca i žena koji čine ovu nevjerojatnu momčad su napravili ovaj čudesan uspjeh mogućim. To je uvijek poseban trenutak, a ovogodišnji je bio naročito poseban s obzirom da je šesti uzastopni dvostruki naslov postao nova referentna točka u našem sportu.

Ali bez obzira na ovo rekordno postignuće, ja i dalje imam veliku glad i želju za još uspjeha. Nema osjećaja samozadovoljstva, svi su i dalje odlučni u tome da se nastavimo poboljšavati. Radi se o nadahnjujućoj skupini ljudi koja u potpunosti ispunjava težnje Mercedesa da bude najbolji.

Imamo još dvije utrke u 2019. i želimo završiti ovu sezonu u velikom stilu.“

– Toto Wolff

Odgovor

3 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Bome i prvi put od 2013. ce i stolovi ostati citavi ?



    14
    14

    0
  2. splico3107 Prikaži

    ide po papire sa rupama u zakoniku i podilit Božićnice u FIA-i



    6
    6

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.