Massa: Leclerc bi mogao osvojiti titulu prije Verstappena

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 12 komentara

Bivši Ferrarijev vozač Felipe Massa kaže da ga ne bi iznenadilo ako Charles Leclerc osvoji naslov svjetskog prvaka prije nego to uspije Maxu Verstappenu.

Viceprvak iz 2008. je u svom osmogodišnjem stintu s Ferrarijem osvoji 11 pobjeda, te je strašno impresioniran kako se Leclerc uklopio u momčad.

“On je jako talentiran tip, ali me najviše iznenadilo koliko je jak u glavi, koliko dobro podnosi pritisak.”

“Ne znam je li brži ili sporiji od Verstappena, ali sedam pole positiona u prvoj godini s Ferrarijem govore zaista puno.”

“Griješio je, ali mislim da svi moramo uzeti u obzir kako je još neiskusan u F1 i ovo mu je prva godina u top momčadi.”

“On je budući svjetski prvak i mislim da nećemo dugo čekati da se to dogodi. Ne bih isključio ni opciju da naslov osvoji prije Verstappena.”

Verstappen je u Formuli 1 3 godine duže od Leclerca, a unatoč početnom “boomu”, prilično je izvjesno kako će i iduće godine morati pričekati borbu za naslov, a u križaljci koja nas čeka 2021. sve bi se ponovo moglo ispremiješati gdje bi mogli profitirati neki sasvim drugi vozači.

“Kad vozite za Ferrari morate biti spremni u pun aspekata. Morate naučiti kako se nositi s pritiskom medija, navijača, a i s pritiskom kojeg sami sebi stavite na leđa jednom kad shvatite da vozite za Ferrari.”

“To nije jednostavno, a Charles je to podnio savršeno. On je dobar tip, a i pametniji je nego što se misli.”


Odgovor

12 komentara

  1. Ferrari
    Boris_CRO Prikaži

    “Ne bih isključio ni opciju da naslov osvoji prije Verstappena.” Klikni me, klikni.



    2
    -15

    17
  2. Marlboro
    AMG Donator Prikaži

    Kao i ti sto si osvojio ili?

    I jedan i drugi voze dobro, a kome ce sreca prije pokucati na vrata pa da ima bolid spreman za osvojiti naslov i kolegu poput tebe, osvojit ce…



    7
    -8

    15
    • avalon Prikaži

      opet gorčina ? ;) prvo popljuješ massine izjave , a u sljedećoj rečenici se poprilično složiš sa djelom njegove izjave “…Ne bih isključio ni opciju da naslov osvoji prije Verstappena.” kojom nije isključija ni seba ali ga direktno nije spomenija . btw , izjava masse je korektna , poznaje ustroj i veličinu ferraria i pritiske kojim se moraju nosit vozači tog tima s kojim se CL poprilično dobro nosi ka rookie u timu . još da malo “utiša” TR …..



      12
      10

      2
      • Marlboro
        AMG Donator Prikaži

        Opet u nista?

        Pito sam Massu nisam tebe ?
        Ne znam kako sam ga popljuvao tako sto sam ca pitao?

        “Poznaje ustroj i velicinu Ferrarija i pritiske kojima se moraju nosit vozaci tog tima”
        Daleko je ovaj Ferrari od tima kakav je bio tamo neke 2006., dodouse ime je ostalo isto…



        2
        -10

        12
        • avalon Prikaži

          “Pito sam Massu nisam tebe ” … posla si mu mail sa pitanjem ili … ? massa govori o onome šta zna , šta je osjetija i na svojoj koži ““Kad vozite za Ferrari morate biti spremni u pun aspekata. Morate naučiti kako se nositi s pritiskom medija, navijača, a i s pritiskom kojeg sami sebi stavite na leđa jednom kad shvatite da vozite za Ferrari.” , a ne uspoređuje ferrari “tamo neke” 2006. i danas za razliku od tebe koji si to lukavo uklopija u ovu repliku :) točno , neko opet u ništa samo trebam shvati ko :) :) :) ma ja 100 % …..



          9
          6

          3
  3. Dan Cooper Prikaži

    Ne da je moguće nego će osvojit.



    9
    6

    3
  4. Bernie Ecclestone
    Dani Donator Prikaži

    “prilično je izvjesno kako će i iduće godine morati pričekati borbu za naslov”.
    Ovo je malo preuranjeno i prehrabro izjaviti. Nitko ne zna koliki će skok napraviti honda i red bull.



    9
    4

    5
  5. Ayrton Senna
    Hr1982 Prikaži

    Glupa izjava bit ce prvak onaj koji ce imat auto za prvaka mozda gledajuci zadnjih sezona kako je Ferrari uvjek bio bolji od RB pa ocekuje da mozda i napadnu Merca al opet Leclerc ima Vettela kojeg treba dobit u sto ja sumnjam a i sumnjam da ce stic Mercedes dok s druge strane Max ima Albona koji mu nije nikakva prjetnja znaci ako RbHonda slozi najbrzi auto bio bi prvak bez borbe unutar momcadi tesko ce bit protiv Mercedesa imat takav auto al ova godina me jako iznenadila Honda je napravila extremni napredak ,u utrci su vec od Austrije jako brzi a sad zadnje 2 utrke vidim da su sredili mape za kvalifikacijski mod posto su konkurentniji u kvalama i jos moram istaknut pouzdanost koja je fantasticna 0 kvarova motora do sad u oba tima RB i TR (Kyat imao problema sa curenjem ulja koje je bilo uzrokovano dodirivanjem sasije sa motorom) al Merc isto 0kvarova i jos bez kazni , imaju 2 kvara u RP i jedan od Kubice al taj se po meni namjerno detonirao da bi Hamilton stigo u kvale
    Uglavnom bez auta nema prvaka mogu oba samo puhat u buru



    3
    2

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.