Ericsson i Leclerc zadovoljni prvim testom u Barceloni

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 1 min 0 komentara

Charles Leclerc misli da je prvi test u Barceloni bio pozitivan unatoč vremenskim uvjetima koji su vladali na stazi.

Monegaški vozač je posljednjeg dana preuzeo Sauber u poslijepodnevnim satima i kaže da se nakon toga osjećao puno ugodnije kao stalni vozač u Formuli 1.

“Bilo je sjajno vratiti se na stazu ovog vikenda. Uspio sam puno toga naučiti o novim procedurama i sad se počinjem ugodnije osjećati u bolidu.”

“Vremenski uvjeti ovog tjedna nisu bili idealni, ali smo bili maksimalno efikasni. Obavili smo nekoliko testova kad je vrijeme dozvolilo, što je pozitivno zaključilo prvi predsezonski test. Ne mogu dočekati da se ponovo vratim u bolid idući tjedan.”

Njegov timski kolega Marcus Ericsson je na posljednjem danu vozio ujutro kad uvjeti još nisu bili dobri, ali je Šveđanin također zadovoljan učinjenim.

“Imali smo priliku osjetiti kako novi bolid funkcionira po kišnim uvjetima dok smo testirali različite komponente guma,” kaže Ericsson.

“Sve u svemu, prvog tjedna testiranja smo dobili mnoge informacije unatoč problemima koji su se javili zbog vremenskih neprilika. Naučio sam jako puno i radujem se nastavku napredovanja tijekom idućeg testa,” kaže Ericsson.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.