Kubica odradio prvi test s Williamsom

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 2 min 0 komentara

Robert Kubica je odradio svoj prvi testni dan za Williams nastupajući u jednosjedu iz 2014. na Silverstoneu. 32-godišnji Poljak će svoj sljedeći test imati za tjedan dana, ali na Hungaroringu gdje će mu društvo praviti Paul di Resta. Osim spomenutog dvojca, kandidati za mjesto u 2018. su još i Felipe Massa te Pascal Wehrlein.

Williams je danas s Kubicom odradio cjelodnevni testni program u FW36 kojeg je Stroll već nekoliko puta vozio u svojim pripremama za aktualnu sezone Formule 1 i svoj debi. Momčad je izjavila kako je test bio uspješan, ali nije htjela precizirati koliko je Kubica krugova odvozio ni kakva je vremena postigao.

Sljedeći test za Poljaka bi trebao biti na Hungaroringu gdje je Robert već nastupao ove sezone, i to na drugom danu sezonskih testiranja kada je za upravljačem Renaultovog R.S.17 postavio četvrto vrijeme dana. Vjeruje se da će se idući test održati sljedećeg tjedna, prije VN SAD-a, a priliku će osim njega dobiti i Paul di Resta koji je ove godine upravo na Hungaroringu mijenjao bolesnog Felipea Massu. I Kubica i di Resta će imati po jedan cijeli dan kako bi se u najboljem svjetlu pokazali Williamsovom vrhu u nadi za dobivanjem trkaćeg mjesta 2018.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.