Raikkonen: Lako je pričati poslije utrke

Vijesti

David Vidović

Prije 7 godina 2 min 9 komentara

Kimi Raikkonen je utrku završio na petom mjestu iza oba Red Bulla, iako je tijekom utrke možda imao brzinu i tempo za bolji rezultat. Sredinom utrke nije uspio obići Ricciarda na prvom izlasku na gumama za suho, a zatim ga je momčad predugo ostavila na stazi na starim gumama, dosta duže nego Vettela i dva Red Bulla, na što se Kimi žalio tijekom utrke preko radija. Poslije utrke je bio razočaran, ali svjestan da ovo nije bila najbolja utrka za njega.

“Nisam imao niti jedan konkretan problem, bolid je bio jako dobar kada sam imao nove gume, ali jako brzo smo trošili prednje gume i na mjestu poput ovog to vam uveliko naškodi i gubite dosta vremena. Mislim da smo mogli imati bolje rezultat, barem što se mene tiče, ali peto mjesto je što smo danas zaradili. Ako mene pitate primjenio bih taktiku i ušao na kraju u boks malo ranije, ali to je sada prošlost. Pogledat ćemo i analizirati što smo uradili i što smo mogli uraditi, uvijek je lako pričati poslije utrke. Samo mislim da ovo nije bila tako dobra utrka za mene ali tako je kako je.”


Odgovor

9 komentara

  1. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Ferrari ako misli osvojiti naslov mora imati probudenog Kimija u timu. Jer ovakav Kimi nema sanse oduzeti bodove Hamiltonu.


    0
    0

    0
  2. Alain Prost
    D10S Donator Prikaži

    Ti si za penziju … eh da je Alonso sada u Ferrariu


    0
    0

    0
  3. Michael Schumacher
    Slavenowsky Donator Prikaži

    Na ovom forumu ocigledno ima gorih od LDM-a. Svaku sezonu bi mijenjali vozace dok ne dodje neki “magicni” ili “svemoguci” koji ce uzeti titulu…

    Sainz, Perez, Romain, Max, Alonso (opet), ma svi bi oni bili bolji, svi oni bi radili cuda! Za Alonsa ne sumnjam, jer njegovo prilagodjavanje na bolid fantastican, a ujedno i poznaje filozofiju Ferrari-ja, ali htio je da ide i neka mu sad.

    Ovi ostali, nista, ama bas NISTA ne bi bili bolji od Kimi-ja, mozda bi cak sudbinu imali kao Bottas. Dok se ne privikne, ovdje bi bilo hiljadu jezika, zasto umjesto Pereza nisu uzeli Sainza ili obrnuto. Zasto nije Romain tu, bio bi bolji od ove dvojice, vozio je B Ferrari tim. Hmmm… zasto nema Max-a tu, on je brz i opasan, mogao bi on svasta itd…

    Znaci ovdje nema granica, ovdje bi savrseno bilo kad bi Ferrari klepao 1-2 poziciju, pa ko beep ostalu konkurenciju.

    2 utrke daske lomite nad Kimi-jem. Istina je da je inferiorniji od Vettela, al POBOGU ta dva vozaca nemaju iste ciljeve, koliko god tvrdili da imaju.

    Zasto niko ne kritikuje Riccia koji btw ima fenomenalan osjecaj na kocenju, dobar je u preticanju, nije mogao preci Max-a?

    Meni je neshvatljivo kako neki samo zele hejtat nekog vozaca, pa kako god.

    Mozda Vettel-u odgovara Kimi, mozda Ferrari ne zele dva razjarena pijtla u timu, evo i Hamilton ne zeli Alonsa u Mercedesu, to je sve prirodno. To sto Kimi nije mogao preci Riccia, za to uvijek postoji box! Kad ne ide skloni vozaca, nece Kimi da odlucuje o tome, a htio je u box…

    Kimi je ikona ovog sporta, kao i Alonso, sigurno ide iduce sezone iz Ferrari-ja, do tad malo sijasite sa kritikama, tek je 2 utkra, valja preziviti 18 jos.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.